Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μόλις 293 οχήματα πωλήθηκαν στη Βενεζουέλα τον Μάρτιο του 2017!

Μόλις 293 οχήματα πωλήθηκαν στη Βενεζουέλα τον Μάρτιο του 2017!
Η κατάσταση στη Βενεζουέλα, τη χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου παγκοσμίως, παραμένει τεταμένη
Μόλις 293 οχήματα (φορτηγά, αυτοκίνητα) πωλήθηκαν στη Βενεζουέλα τον περασμένο μήνα, κάτι που επιβεβαιώνει την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα των 30 εκατομμυρίων πολιτών.
Αν η τουλάχιστον «φτωχή» επίδοση συγκριθεί με το ιστορικό υψηλό των 52.658 πωλήσεων το Νοέμβριο του 2007, τότε υπάρχει συρρίκνωση της τάξης του 99,4%!
Υπενθυμίζεται πως σήμερα 20 Απριλίου 2017 η General Motors αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας της στη Βενεζουέλα, μετά από την κατάσχεση των περιουσιακών της στοιχείων στη χώρα από τις δημόσιες αρχές.
Η κατάσταση στη Βενεζουέλα, τη χώρα με τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου παγκοσμίως, παραμένει τεταμένη.
Η οικονομικά κατεστραμμένη Βενεζουέλα συγκλονίζεται από μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, με αίτημα τις πρόωρες εκλογές εν μέσω βαθιάς οικονομικής κρίσης.
Αστυνομικοί των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών έκαναν σήμερα χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν ομάδες διαδηλωτών της αντιπολίτευσης στο Καράκας, πριν ξεκινήσουν οι μεγάλες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην πρωτεύουσα, για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.
Τα επεισόδια αυτά σημειώθηκαν στα δυτικά προάστια της πόλης, στις συνοικίες Σάντα Μόνικα και Ελ Παραΐσο, όπου είχαν συγκεντρωθεί αρκετές δεκάδες διαδηλωτές, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της αντιπολίτευσης.
Στις χθεσινές ογκώδεις διαδηλώσεις εναντίον του προέδρου της Βενεζουέλας Nicolas Maduro, σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης