Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκρηξη στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ένας τραυματίας - Βρέθηκαν ισχυρές εκρηκτικές ύλες

Έκρηξη στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ - Ένας τραυματίας - Βρέθηκαν ισχυρές εκρηκτικές ύλες
Ο των προημιτελικών του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μονακό αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017
(upd) Έκρηξη σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, 11 Απριλίου 2017, στο πούλμαν της γνωστής γερμανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Μπορούσια Ντόρτμουντ, με αποτέλεσμα o Μαρκ Μπάρτρα, παίκτης της ομάδας, να τραυματιστεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο. 
Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε πως τα αρχικά ευρήματα των ερευνών δείχνουν ότι οι εκρήξεις κοντά στο λεωφορείο που μετέφερε την ποδοσφαιρική ομάδα προκλήθηκαν «από ισχυρές εκρηκτικές ύλες»
«Έπειτα από την προκαταρκτική έρευνα, εκτιμούμε ότι αυτή ήταν μια επίθεση με ισχυρές εκρηκτικές ύλες», τόνισε η αστυνομία της Ντόρτμουντ με ανάρτηση της στο Twitter.
Παράλληλα, όπως τόνισαν πηγές ασφαλείας στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, οι γερμανικές αρχές δεν έχουν μέχρι αυτού του σημείου των ερευνών αποδείξεις ότι η έκρηξη είχε «τρομοκρατική» προέλευση.
Δεν υπάρχουν «κανένα στοιχείο» που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση, είπε ο γερμανικός οργανισμός με βάση αυτές τις πηγές.
Νωρίτερα μεταδόθηκε, πως στο σημείο ακούστηκαν τρεις μικρές εκρήξεις, από τις οποίες προκλήθηκαν ζημιές στο λεωφορείο.
Η έκρηξη σημειώθηκε κατά την αναχώρηση της αποστολής για τον αγώνα, ενώ δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τον κόσμο στο γήπεδο.
Ως αποτέλεσμα, ο σημερινός αγώνας των προημιτελικών του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Μονακό αναβλήθηκε για αύριο Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017.

Dortmund



(Πρώτη ενημέρωση 21:27, 11 Απριλίου 2017)
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης