Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Θα μειώσουμε τους φόρους και θα αναμορφώσουμε το ρυθμιστικό πλαίσιο για τις τράπεζες

Trump: Θα μειώσουμε τους φόρους και θα αναμορφώσουμε το ρυθμιστικό πλαίσιο για τις τράπεζες
Μεταξύ των παρευρισκόμενων στη συνάντηση ήταν οι επικεφαλής των Wal-Mart, Boston Consulting Group, PepsiCo, Boeing, IBM και General Electric
Την υπόσχεσή του για αναμόρφωση ή ακόμα και πλήρη κατάργηση του «φρικιαστικού» συνόλου κανόνων για τις τράπεζες (γνωστό ως «Dodd-Frank») που εφαρμόστηκε το 2010, στον απόηχοι της χρηματοπιστωτικής κρίσης, επανέλαβε ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump.
Ο νόμος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη διακράτηση μεγαλύτερων αποθεματικών από τις τράπεζες, αλλά και την αποφυγή ανάληψης υψηλού επενδυτικού ρίσκου. 
Επίσης, μιλώντας σήμερα, 11 Απριλίου 2017, σε επιχειρηματικούς φορείς και επικεφαλής εταιρειών των Η.Π.Α., ο Ρεπουμπλικάνος διαμήνυσε εκ νέου πως ο φορολογικός συντελεστής θα περικοπεί από το 35% (στο 15% με 20%) που βρίσκεται τώρα.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων στη συνάντηση ήταν οι επικεφαλής των Wal-Mart, Boston Consulting Group, PepsiCo, Boeing, IBM και General Electric.
Ο κ. Trump δεν παρέλειψε επίσης να εξαπολύσει εκ νέου επίθεση στην εμπορική συμφωνία Βορείου Αμερικής («NAFTA»), κάνοντας λόγο για μία «καταστροφή»….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης