Τελευταία Νέα
Διεθνή

Novak (Ρωσία): Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχουμε μειώσει την παραγωγή πετρελαίου κατά 250 χιλ. βαρέλια ημερησίως

Novak (Ρωσία): Μέχρι τα μέσα Απριλίου θα έχουμε μειώσει την παραγωγή πετρελαίου κατά 250 χιλ. βαρέλια ημερησίως
Ο ρώσος υπουργός Ενέργειας τόνισε ότι σύντομα θα ξεκινήσει συζητήσεις με τις πετρελαϊκές εταιρείες της χώρας για το αν θα υπάρξει επέκταση της συμφωνίας
Στο γεγονός ότι η Ρωσία θα έχει περιορίσει τη συνολική παραγωγή πετρελαίου της κατά 250 χιλ. βαρέλια ημερησίως μέχρι τα μέσα Απριλίου, αναφέρθηκε σήμερα (11/4) ο υπουργός Ενέργειας της χώρας, Alexander Novak, σε δηλώσεις που πραγματοποίησε ενώπιον δημοσιογράφων.
Συγκεκριμένα, ο Novak κατέστησε σαφές για ακόμα μία φορά ότι η Ρωσία "θα υλοποιήσει πλήρως" τις δεσμεύσεις της απέναντι στη συμφωνία του ΟΠΕΚ, γεγονός που γίνεται κατανοητό και από τον σχετικό ρυθμό περικοπών.
Μάλιστα, ο ρώσος υπουργός Ενέργειας επεσήμανε ότι μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα η χώρα του θα έχει αγγίξει τον στόχο των 300 χιλ. βαρελιών που αφορούν τις ημερήσιες περικοπές της για τη συμφωνία.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επέκτασης της συμφωνίας, ο Novak τόνισε ότι σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει συζητήσει με τις πετρελαϊκές εταιρείες της χώρας, προκειμένου να εξεταστεί πλήρως το εν λόγω ενδεχόμενο.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ρωσία αποτελεί τη μεγαλύτερη χώρα εκτός ΟΠΕΚ που συμμετέχει στη συμφωνία του περασμένου Νοεμβρίου, έχοντας επωμισθεί το 50% των συνολικών περικοπών εκτός Οργανισμού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης