Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην επανάκτηση μπόνους ύψους 75 εκατ. δολαρίων προχώρησε η Wells Fargo, ελέω σκανδάλου

Στην επανάκτηση μπόνους ύψους 75 εκατ. δολαρίων προχώρησε η Wells Fargo, ελέω σκανδάλου
Οι μεγάλοι χαμένοι ήταν τα ανώτατα στελέχη της μεγαλύτερης τράπεζας λιανικής των Η.Π.Α.
Στην επανάκτηση μπόνους συνολικού ύψους 75 εκατ. δολαρίων προχώρησε η Wells Fargo, όπως έκανε σήμερα, 10 Απριλίου 2017, γνωστό η ηγεσία της, μετά από εσωτερική έρευνα για το σκάνδαλο αυθαίρετης δημιουργίας λογαριασμών πελατών.
Οι μεγάλοι χαμένοι ήταν τα ανώτατα στελέχη της μεγαλύτερης τράπεζας λιανικής των Η.Π.Α., καθώς αποδείχτηκε πως γνώριζαν για το σκάνδαλο χρόνια πριν αυτό μπει στο στόχαστρο των εγχώριων Αρχών.
Μεταξύ αυτών και ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Wells Fargo, John Stumpf, από τον οποίο θα ανακτηθούν 28 εκατ. δολάρια.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το συνολικό ποσό των μπόνους που ανακτήθηκα και θα ανακτηθούν φτάνει πλέον τα 180 εκατ. δολάρια.
Υπενθυμίζεται ότι η Wells Fargo θα καταβάλλει το ποσό των 110 εκατομμυρίων δολαρίων για την αποκατάσταση όλων των πολιτών, στα ονόματα των οποίων τραπεζικοί υπάλληλοι άνοιξαν λογαριασμούς, χωρίς τη συγκατάθεση των ενδιαφερομένων.
Η Wells έχει ζητήσει συγγνώμη για αυτές τις πρακτικές πωλήσεων και δηλώνει πρόθυμη να καταβάλλει την αποζημίωση στους πελάτες της, που επλήγησαν από την υπόθεση αυτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης