Τελευταία Νέα
Διεθνή

Schulz: Η οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι προς το συμφέρον όλων - Ανοίγει ο δρόμος για τις δόσεις

tags :
Schulz: Η οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα είναι προς το συμφέρον όλων - Ανοίγει ο δρόμος για τις δόσεις
«Η οικονομική ανάπτυξη στη χώρα είναι. προς το συμφέρον όλων»
Μετά το Eurogroup της Μάλτας, θα μπορέσουν να εκταμιευθούν οι επόμενες δόσεις προς την Ελλάδα εκτιμά ο επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD, Martin Schulz.
Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει όλες οι πλευρές να τηρήσουν τα συμφωνηθέντα, συνέχισε ο υποψήφιος για την καγκελαρία στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2017 και βασικός αντίπαλος της Merkel, σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε στην έδρα του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος στο Βερολίνο.
«Τα πλεονάσματα στον κρατικό προϋπολογισμό και οι τεράστιες προσπάθειες που έχουν καταβληθεί προς αυτή την κατεύθυνση δείχνουν ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη για αυτό που είναι αναγκαίο», είπε ο πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου.  .
«Η οικονομική ανάπτυξη στη χώρα είναι. προς το συμφέρον όλων», σημείωσε ο κ. Schulz.
Όσον αφορά στη διένεξη του  υπουργού Οικονομικών Wolfgang Schaeuble και του αντικαγκελαρίου Zigmar Gabriel με αφορμή και το ελληνικό ζήτημα, ο Schulz παραδέχθηκε, πως είναι υπαρκτή, αν και διέψευσε το ενδεχόμενο αποχώρησης του SPD από την κυβέρνηση.
Επικαλούμενος τη διαδικασία που ακολουθείται στον κυβερνητικό συνασπισμό, σημείωσε πως η απόφαση για το όποιο θέμα επιτυγχάνεται έπειτα από συνεννόηση και συντονισμό των αρμόδιων υπουργείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης