Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Περιορίζεται το προβάδισμα του Macron έναντι της Le Pen - Τα αποτελέσματα 2 νέων δημοσκοπήσεων

Γαλλία: Περιορίζεται το προβάδισμα του Macron έναντι της Le Pen - Τα αποτελέσματα 2 νέων δημοσκοπήσεων
Αν και στις δύο δημοσκοπήσεις ο Macron εμφανίζεται νικητής των γαλλικών εκλογών, το προβάδισμα έναντι της Le Pen περιορίζεται
Παρ' όλο που θεωρείται φαβορί για τη νίκη στις γαλλικές προεδρικές εκλογές, ο Emmanuel Macron -σύμφωνα με δύο νέες δημοσκοπήσεις- εμφανίζεται να αποδυναμώνεται έναντι της Marine Le Pen.
Ειδικότερα, ο Macron θα μπορούσε να κερδίσει με 25% στον πρώτο γύρο των εκλογών ενώ ακολουθεί η Le Pen με 24%, σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Harris Interactive.
Τα ποσοστά και των δύο έχουν υποχωρήσει κατά μία ποσοστιαία μονάδα από την προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας στις 23 Μαρτίου, παρ' όλο που και οι δύο φαίνεται ότι θα φτάσουν στον δεύτερο γύρο, όπου ο Macron εμφανίζεται νικητής με ποσοστό 62% έναντι 38% της Le Pen, ενώ στην προηγούμενη δημοσκόπηση ο Macron προηγούνται με 65% έναντι 35% της Le Pen.
Εξάλλου, τα αποτελέσματα της Harris Interactive αντικατοπτρίζονται και στη δημοσκόπηση της Elabe για το BFM TV, όπου ο Macron στον πρώτο γύρο έχει 23,5% (έναντι 25,5% στη δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στις 28-29 Μαρτίου), ενώ το ίδιο ποσοστό εμφανίζει και η Le Pen έναντι 24% που ήταν στην προηγούμενη δημοσκόπηση.
Η δημοσκόπηση της Elabe προβλέπει ότι ο Macron θα κερδίσει στον δεύτερο γύρο με 62% έναντι 38% της Le Pen.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης