Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προσπάθειες ανάκαμψης στη Wall Street μετά τη χθεσινή πτώση – Υποχωρεί οριακά ο Dow Jones

Προσπάθειες ανάκαμψης στη Wall Street μετά τη χθεσινή πτώση – Υποχωρεί οριακά ο Dow Jones
Ο τεχνολογικός Nasdaq κινείται ανοδικά, στο +0,18% και τις 5.805,41 μονάδες
Μετά τις απώλειες – ρεκόρ 5μήνου που κατέγραψαν κατά τη χθεσινή (21/3) συνεδρίαση οι βασικοί δείκτες της Wall Street, πλέον φαίνεται να έχει επέλθει ηρεμία στο επενδυτικό κοινό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αμερικανικοί δείκτες «αντέχουν» στην πτώση του πετρελαίου, καθώς, περί τις 16:38, το αργό υποχωρεί κατά 1,35%, στα 47,59 δολάρια, ενώ το Brent βρίσκεται στο -1,39% και τα 50,25 δολάρια το βαρέλι.
Την ίδια στιγμή, ο βιομηχανικός Dow Jones Industrial Average καταγράφει απώλειες 0,10%, στις 20.648,42 μονάδες, με τον δείκτη– βαρόμετρο S&P 500 να είναι στο +0,03% και τις 2.344,95 μονάδες.
Ο τεχνολογικός Nasdaq κινείται ανοδικά, στο +0,18% και τις 5.805,41 μονάδες.
Χθες, οι δείκτες της Wall κατέγραψαν την πρώτη τους πτώση άνω του 1% το τελευταίο 5μηνο, μετά από μεγάλη υποχώρηση των τραπεζικών μετοχών, με τους επενδυτές να ανησυχούν για την τροπή της μεταρρύθμισης στην Υγεία που επιχειρεί ο Αμερικάνος Πρόεδρος Donald Trump, «κατεδαφίζοντας» το «Obamacare» του προκατόχου του.
Επίσης, οι επενδυτές της αμερικανικής κεφαλαιαγοράς φαίνονται πλέον κουρασμένοι από την αναμονή λεπτομερειών αναφορικά με την πολλά υποσχόμενη φορολογική μεταρρύθμιση και τις δημόσιες επενδύσεις που έχει προαναγγείλει ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος, την ίδια στιγμή που προωθούνται ταχέως αμφιλεγόμενες αντι-μεταναστευτικές πολιτικές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης