Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντιμέτωπη με εσωτερική κρίση η Uber, μετά την παραίτηση του προέδρου της

tags :
Αντιμέτωπη με εσωτερική κρίση η Uber, μετά την παραίτηση του προέδρου της
Και ο αντιπρόεδρος της Uber, κ. Brian McClendon, ανακοίνωσε μέσα στο έτος πως σκοπεύει να αφήσει το αξίωμά του στο τέλος του Μαρτίου 2017
Λιγότερο από επτά μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ο πρόεδρος της Uber Technologies, Jeff Jones, παραιτήθηκε από το αξίωμά του…
Ο πρώην, πλέον, ανώτατος αξιωματούχος του αμερικανικού κολοσσού, εξήγησε στο Reuters πως δεν μπορεί να παραμείνει σε μία εταιρεία με την οποία είναι «ασύμβατος».
«Ήρθα στην Uber με μία αποστολή, την πρόκληση για την οικοδόμηση παγκόσμιων δυνατοτήτων που θα βοηθήσουν την εταιρεία να ωριμάσει και να αναπτυχθεί μακροπρόθεσμα.
Είναι σαφές, ωστόσο, ότι οι πεποιθήσεις και η προσέγγιση για την ηγεσία που καθοδήγησαν την καριέρα μου δεν συνάδουν με αυτά που είδα και βίωσα στην Uber, και δεν μπορώ πια να συνεχίσω ως πρόεδρος της επιχειρήσεις», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Jones.
Κλείνοντας, ευχήθηκε τα καλύτερα «στους χιλιάδες καταπληκτικούς ανθρώπους της Uber».
Σημειώνεται ότι και ο αντιπρόεδρος της Uber, κ. Brian McClendon, ανακοίνωσε μέσα στο έτος πως σκοπεύει να αφήσει το αξίωμά του στο τέλος του Μαρτίου 2017, για να παραμένει ως σύμβουλος.
Λίγο νωρίτερα, ο επικεφαλής μηχανικός κ. Amit Singhal είχε εγκαταλείψει την Uber για την πολύκροτη υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης στο εσωτερικό της εταιρείας…
Η υπόθεση είχε έρθει στο φως και από τοις πολλές αναφορές υπαλλήλων της εταιρείας σε διάφορα blogs, οι οποίοι κατήγγελλαν πως τα φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης είχαν γίνει καθημερινότητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης