Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο στόχαστρο των βρετανικών Αρχών η Google για τις διαφημίσεις σε εξτρεμιστικά βίντεο

Στο στόχαστρο των βρετανικών Αρχών η Google για τις διαφημίσεις σε εξτρεμιστικά βίντεο
Εκτός από τη βρετανική κυβέρνηση, τις διαφημίσεις τους από την Google ανέστειλαν προσωρινά (;) η Guardian, η Sainsbury και λοιποί… 
Να απολογηθούν για τις διαφημίσεις σε εξτρεμιστικά βίντεο του ιστότοπου YouTube κάλεσε σήμερα 17 Μαρτίου 2017 τα ανώτατα στελέχη της Google η βρετανική κυβέρνηση, σε σύσκεψη με το επιτελείο της πρωθυπουργού.
Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό και ο εκπρόσωπος της πρωθυπουργού Theresa May, προς το παρόν αναστέλλονται οι διαφημίσεις του αμερικανικού κολοσσού στο YouTube για την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.
Την υπόθεση με τις διαφημίσεις στα βίντεο που προωθούσαν το μίσος και τον ρατσισμό, είχε φέρει στο φως η εφημερίδα «Times».
«Αναμένουμε διαβεβαιώσεις, με βάση την τεχνική εμπειρογνωμοσύνη, ότι θα σταματήσουν οι αγγελίες μας να εμφανίζονται σε λάθος μέρη.
Είναι εντελώς απαράδεκτο η Google να επιτρέπει τις διαφημίσεις δίπλα σε εξτρεμιστικά βίντεο», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου.
Εκτός από τη βρετανική κυβέρνηση, τις διαφημίσεις τους από την Google ανέστειλαν προσωρινά (;) η Guardian, ο γίγαντας του λιανεμπορίου Sainsbury και λοιποί…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης