Τελευταία Νέα
Διεθνή

Handelsblatt: Ο Erdogan θα πρέπει να ξέρει που είναι τα όρια – Δεν συμφέρει κανέναν η κλιμάκωση

tags :
Handelsblatt: Ο Erdogan θα πρέπει να ξέρει που είναι τα όρια – Δεν συμφέρει κανέναν η κλιμάκωση
Εξοργιστικό ο Erdogan να έχει στείλει φυλακή 150 δημοσιογράφους και να κατηγορεί τη Γερμανία για παραβίαση της ελευθερίας του συνέρχεσθαι λέει η γερμανική εφημερίδα
Την θέση ότι «κανείς δεν έχει συμφέρον από μια κλιμάκωση της έντασης» διατυπώνει σε δημοσίευμα της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, αναφερόμενη στην ένταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Γερμανίας και της Τουρκίας.
« Ο Erdogan θα πρέπει όμως να ξέρει που είναι τα όρια.
Είναι εξοργιστικό ότι η τουρκική κυβέρνηση έχει στείλει στη φυλακή περισσότερους από 150 δημοσιογράφους και από την άλλη εγκαλεί τη Γερμανία για παραβίαση της ελευθερίας της γνώμης και του συνερχέσθαι» αναφέρει η Handelsblatt.
«Από μέλη της γερμανικής κυβέρνησης ακούει κανείς συχνά τις τελευταίες ημέρες ότι σαν πολίτες έχουν μείνει άναυδοι από την τουρκική πολιτική, ωστόσο σαν πολιτικοί πρέπει να φανούν έξυπνοι και να δράσουν με οξυδέρκεια.
Όλα αυτά είναι σωστά.
Τώρα όμως ήρθε η ώρα να τα συνδυάσουν αυτά τα δύο στο μυαλό τους.
Απαιτείται σταθερότητα ώστε να υπερασπισθούν τις αξίες της ελευθερίας στη Γερμανία απέναντι στους εχθρούς της» τονίζει το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του ινστιτούτου INSA για τη γερμανική εφημερίδα Bild, το 64,2% των Γερμανών τάσσεται υπέρ της διακοπής των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΕΕ με την Τουρκία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης