Τελευταία Νέα
Διεθνή

De Dagelijkse Standaard: Ο Rutte εμπόδισε τις ομιλίες Τούρκων αξιωματούχων για να μην ενισχυθεί ο Wilders

De Dagelijkse Standaard: Ο Rutte εμπόδισε τις ομιλίες Τούρκων αξιωματούχων για να μην ενισχυθεί ο Wilders
«Ο Rutte ήθελε να αποφύγει τις εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες τουρκικές σημαίες που θα ανέμιζαν στην Ολλανδία και θα εξαγρίωναν τους ψηφοφόρους»
Ο Mark Rutte και λοιποί Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, όπως ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Sigmar Gabriel, εμπόδισαν τις ομιλίες Τούρκων αξιωματούχων στην Ολλανδία όχι για το περιεχόμενο της συνταγματικής αναθεώρησης που επιχειρεί ο Rcep Tayyip Erdogan, αλλά για να μην ενισχυθεί ο εθνικιστής υποψήφιος Geert Wilders.
Στην παραπάνω κατηγορία προχωρά η ολλανδική εφημερίδα «De Dagelijkse Standaard», λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Κάτω Χώρα.
Επικαλούμενη και τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, η εφημερίδα αναφέρει ότι η κυβέρνηση του Mark Rutte απαίτησε από την Άγκυρα να διεξάγει τις πολιτικές συγκεντρώσεις μία εβδομάδα μετά τις αυριανές (15/3) εκλογές, καθώς κάτι τέτοιο θα αύξανε τη στήριξη στο πρόσωπο του επικεφαλής του PVV.
«Ο Rutte ήθελε να αποφύγει τις εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες τουρκικές σημαίες που θα ανέμιζαν στην Ολλανδία και θα εξαγρίωναν τους ψηφοφόρους», σχολιάζει η εφημερίδα...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης