Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Σε προχωρημένες συνομιλίες για την εξαγορά της Nottingham Forest ο Μαρινάκης

tags :
Guardian: Σε προχωρημένες συνομιλίες για την εξαγορά της Nottingham Forest ο Μαρινάκης
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τόσο προχωρημένο στάδιο, ώστε είναι κατανοητό πως επηρεάζουν σημαντικές αποφάσεις στο παρασκήνιο
Σε συνομιλίες για την εξαγορά της Nottingham Forest βρίσκεται ξανά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.
Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, μετά την αποτυχία στις διαπραγματεύσεις για την αγορά της αγγλικής ομάδας, ο Έλληνας εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού επιστρέφει στις συνομιλίες οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο.
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε τόσο προχωρημένο στάδιο, ώστε είναι κατανοητό πως επηρεάζουν σημαντικές αποφάσεις στο παρασκήνιο.
Εάν η συμφωνία πάρει την έγκριση της Football League, ο Μαρινάκης θα αναλάβει τον έλεγχο του συλλόγου με την πλειοψηφία,, ωστόσο ο πρόεδρος Hasawi θα διατηρήσει ένα σημαντικό μερίδιο και θα εξακολουθεί να σχεδιάζει να συμμετάσχει, παρά την αυξανόμενη εχθρότητα από πολλούς υποστηρικτές για την επιζήμια θητεία του.
Ο Hasawi βρέθηκε κοντά στην πώληση του συλλόγου πρόσφατα στους Αμερικανούς επιχειρηματίες John Moores και Charles Noell αλλά αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή, βάζοντας τέλος στις πολύμηνες διαπραγματεύσεις, αφού αποφασίσε οως η συμφωνία «δεν ήταν προς το συμφέρον της μακροπρόθεσμο μέλλον του συλλόγου μας».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης