Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Σε συγκέντρωση στην πόλη Metz αύριο, Κυριακή 12/3 ο Cavusoglu

Γαλλία: Σε συγκέντρωση στην πόλη Metz αύριο, Κυριακή 12/3 ο Cavusoglu
H οργάνωση της συγκέντρωσης ανακοινώθηκε και στο Facebook από την ισλαμική οργάνωση Ditib
Στη Γαλλία σε πλήθος σε δημόσια συγκέντρωση το μεσημέρι της Κυριακής 12/3 στην πόλη Metz πρόκειται να απευθυνθεί ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Mevlut Cavusoglu, όπως δήλωσε τοπικός αξιωματούχος.
Μάλιστα, ο ίδιος αξιωματούχος της περιφέρειας Moselle δήλωσε ότι «δουλειά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι δεν υπάρχει απειλή για τη δημόσια τάξη, και δεν υπάρχει», αλλά και ότι δεν υπάρχουν σχέδια για την απαγόρευση της συγκέντρωσης.
Σημειώνεται ότι η οργάνωση της συγκέντρωσης ανακοινώθηκε και στο Facebook από την ισλαμική οργάνωση Ditib, που υποστηρίζεται από την τουρκική κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα οι ολλανδικές αρχές απαγόρευσαν την προσγείωση του αεροπλάνου που μετέφερε τον Mevlut Cavusoglu στο Ρότερνταμ, καθώς  ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επέμεινε παρά την απαγόρευση ότι θα πάει στην Ολλανδία.
Σημειώνεται ότι και οι αρχές της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας έχουν απαγορεύσει την οργάνωση εκδηλώσεων προς τις κοινότητες των Τούρκων μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες, στο πλαίσιο της εκστρατείας υπέρ του "ναι" στο δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου στην Τουρκία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης