Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξι εκατομμύρια λιγότεροι Αμερικανοί έχουν συμπληρώσει φορολογικές δηλώσεις για το 2017

Έξι εκατομμύρια λιγότεροι Αμερικανοί έχουν συμπληρώσει φορολογικές δηλώσεις για το 2017
Η καθυστέρηση στην υποβολή των δηλώσεων είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο
Τουλάχιστον 6.000.000 λιγότεροι Αμερικανοί πολίτες, σε ετήσια βάση, έχουν υποβάλει τις φορολογικές τους δηλώσεις για το έτος 2017, σύμφωνα με όσα διαπιστώνει σε σχετική του έρευνα το Bloomberg.
Η ετήσια μείωση ανέρχεται στο 8,5%.
Η καθυστέρηση στην υποβολή των δηλώσεων, η οποία γίνεται μέχρι και τις 15 Απριλίου κάθε χρόνο, είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, ωστόσο φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Όπως εξηγούν αναλυτές στο πρακτορείο, ίσως τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα και της ρητορικής του Donald Trump που «τρομάζει» τους φορολογουμένους.
Για παράδειγμα, οι παράτυποι μετανάστες σκέφτονται διπλά το να υποβάλουν τη δήλωσή τους, λόγω της αντι-μεταναστευτικής ατζέντας της αμερικανικής κυβέρνησης.
Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μία άλλη φόρμα υποβολής, χρησιμοποιώντας τους αριθμούς αναγνώρισης μεμονωμένων φορολογουμένων και όχι αυτούς της κοινωνικής ασφάλισης.
Αυτό θα τους ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους φορολογουμένους και ίσως τους κοστίσει ακριβά, ακόμα και την παραμονή τους στη χώρα…

Taxpayers
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης