Τελευταία Νέα
Διεθνή

Renzi: Εάν ο πατέρας μου κριθεί ένοχος από τη δικαιοσύνη να καταδικαστεί με τη διπλάσια ποινή

tags :
Renzi: Εάν ο πατέρας μου κριθεί ένοχος από τη δικαιοσύνη να καταδικαστεί με τη διπλάσια ποινή
«Ο πατέρας μου θα πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις των εισαγγελέων, και αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος θα είναι κάτι πολύ σοβαρό» είπε ο πρώην  πρωθυπουργός της Ιταλίας
Στη δικαστική υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται ο πατέρας του για κρατικές εργολαβίες και αθέμιτες πιέσεις, αναφέρθηκε σήμερα 3/3/2017 ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Matteo Renzi.
«Ο πατέρας μου θα κριθεί από την δικαιοσύνη, αν είναι ένοχος θα πρέπει να καταδικασθεί ακόμη και με την διπλάσια από την προβλεπόμενη ποινή.
Αλλά οι δίκες δεν γίνονται με τα άρθρα των εφημερίδων», δήλωσε ο Renzi μιλώντας στην εκπομπή «Otto e mezzo» του καναλιού La7.
«Ο πατέρας μου θα πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις των εισαγγελέων, και αν αποδειχθεί ότι είναι ένοχος θα είναι κάτι πολύ σοβαρό», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο υπουργός αθλητισμού Luca Lotti δεν πρέπει να παραιτηθεί και επανέλαβε ότι «χαίρει όλης του της εκτίμησης».
Σε βάρος του Tiziano Renzi διεξάγεται έρευνα με  την κατηγορία «συμμετοχής σε παράνομες επιρροές» σε ότι αφορά επιχειρήσεις που ήθελαν να εξασφαλίσουν εργολαβίες του δημοσίου.
Σε βάρος του Lotti διεξάγεται έρευνα για αποκάλυψη απόρρητων στοιχείων. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, φέρεται να αποκάλυψε στον επικεφαλής της Κρατικής Υπηρεσίας Προμηθειών της Ιταλίας ότι με εισαγγελική εντολή, είχαν τοποθετηθεί κοριοί στο γραφείο του.

www.bankingnews.gr



 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης