Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ταχύτερη ανάπτυξη στον κλάδου των υπηρεσιών στις ΗΠΑ, από το Οκτώβριο του 2015

Η ταχύτερη ανάπτυξη στον κλάδου των υπηρεσιών στις ΗΠΑ, από το Οκτώβριο του 2015
Σε συνδυασμό με την ανάπτυξη στον κατασκευαστικό κλάδο, τα στοιχεία καταδεικνύουν τη διάχυτη αισιοδοξία για την οικονομία
Ο κλάδος της παροχής υπηρεσιών στις ΗΠΑ, επεκτάθηκε το Φεβρουάριο με τον ταχύτερο ρυθμό από το Οκτώβριο του 2015, εν μέσω ισχυρότερων παραγγελιών, σηματοδοτώντας τη δυναμική του μεγαλύτερου τομέα της Αμερικανικής οικονομίας.
Ο μη παρασκευαστικός δείκτης του Ινστιτούτου Διοίκησης Εφοδιασμού (ISM), ο οποίος καλύπτει σχεδόν το 90% του κλάδου, αυξήθηκε στις 57,6 μονάδες από τις 56,5 μονάδες τον Ιανουάριο.
Η μέση πρόβλεψη σε έρευνα του Bloomberg, εμφάνιζε το δείκτη να παραμένει, στα ίδια επίπεδα με τον προηγούμενο μήνα.
Σε συνδυασμό με την τελευταία αναφορά του ISM, για τον κατασκευαστικό κλάδο, ο οποίος αναπτύχθηκε με τον ταχύτερο ρυθμό από τον Αύγουστο του 2014, τα στοιχεία καταδεικνύουν τη διάχυτη αισιοδοξία για την οικονομία.
Τα αποτελέσματα της έρευνας ενισχύονται και από πρόσφατα σχόλια, αξιωματούχων της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας , οι οποίοι ανέφεραν ότι η πρόοδος στην οικονομία μπορεί να ακολουθηθεί από τις αντίστοιχες νομισματικές διευκολύνσεις.
Οι κεντρικοί τραπεζίτες των ΗΠΑ αναμένεται να προχωρήσουν σε αύξηση του επιτοκίου αναφοράς κατά την επόμενη συνεδρίασή τους στις 14 και 15 Μαρτίου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης