Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Νέο πλήγμα για τον Fr. Fillon - Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του, Thierry Solère

Γαλλία: Νέο πλήγμα για τον Fr. Fillon - Παραιτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του, Thierry Solère
Αν και οι ελπίδες του Fillon να περάσει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας δήλωσε πως δε θα αποσύρει την υποψηφιότητά του
Νέο πλήγμα δέχτηκε σήμερα, Παρασκευή 3 Μαρτίου, ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, Francois Fillon, καθώς ο Thierry Solère, εκπρόσωπος Τύπου του, ανακοίνωσε την παραίτησή του.
Η προεκλογική εκστρατεία του Fillon παραπαίει, στη σκιά του σκανδάλου Penelopegate, υπόθεση για την οποία διεξάγεται έρευνα στη Γαλλία.
Της παραίτησης του Solère προηγήθηκε η παραίτηση ενός αξιόλογου αριθμού υποστηρικτών του Fillon στο εσωτερικό του συντηρητικού κόμματος, χθες Πέμπτη 2 Μαρτίου.
Αν και οι ελπίδες του Fillon να περάσει στον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, πολύ περισσότερο, δε, να κερδίσει τις εκλογές, φθίνουν - ως αποτέλεσμα του σκανδάλου, αλλά και των παραιτήσεων, εντούτοις ο συντηρητικός υποψήφιος δήλωσε πως δε θα αποσύρει την υποψηφιότητά του, αλλά θα επιμείνει μέχρι τέλους.
Στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, ο Fillon βρίσκεται στην τρίτη θέση, πίσω από την ακροδεξία Marine Le Pen και τον ανεξάρτητο κεντρώο υποψήφιο Emmanule Macron.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης