Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τους 50.000.000 συνδρομητές έφτασε το Spotify - Αναφορές για επικείμενη είσοδο του στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ

tags :
Τους 50.000.000 συνδρομητές έφτασε το Spotify - Αναφορές για επικείμενη είσοδο του στο χρηματιστήριο των ΗΠΑ
Το 2016, οι Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν πλατφόρμες, όπως το Spotify, για να ακούσουν 431 δισεκατομμύρια τραγούδια
Υπεύθυνοι του Spotify, δήλωσαν την Πέμπτη 3/3, ότι έχει φτάσει τους 50 εκατομμύρια, επί πληρωμή, συνδρομητές, γνωρίζοντας αύξηση κατά 25% μέσα σε λιγότερο από έξι μήνες και επεκτείνοντας το προβάδισμα της σουηδικής μουσικής υπηρεσίας, έναντι του πλησιέστερου ανταγωνιστή της, της Apple Music.
Το Spotify, το οποία δεν έχει ακόμη δείξει κάποιο κέρδος, δεδομένου ότι ξοδεύει στοχεύοντας στη συνεχή του ανάπτυξη διεθνώς, εξετάζει μια είσοδο στη χρηματιστηριακή αγορά των ΗΠΑ, σύμφωνα με αναφορά της TechCrunch, το Φεβρουάριο του 2017.
Η εταιρεία, με βάση τη Στοκχόλμη, ανακοίνωσε μια σημαντική επέκταση στη Νέα Υόρκη το Φεβρουάριο του 2017.
To Spotify, μια από τις ευρωπαϊκές startups με τη μεγαλύτερη αποτίμηση στην Ευρώπη, θα μετεγκατασταθεί στα καινούργια της γραφεία στη Νέα Υόρκη, στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου από την περιοχή Midtown του Μανχάταν, προσθέτοντας περισσότερες από 1.000 νέες θέσεις εργασίας.
Ξεκινώντας το 2008, το Spotify είχε φτάσει τους 40 εκατομμύρια συνδρομητές τον Σεπτέμβριο του 2016.
Η Apple, η οποία ξεκίνησε την δική της υπηρεσία μουσικής, πριν από κάτι λιγότερο από δύο χρόνια, είχε περίπου 20 εκατομμύρια συνδρομητές το Δεκέμβριο του 2016.
Το 2016, οι Αμερικάνοι χρησιμοποίησαν πλατφόρμες, όπως το Spotify, για να ακούσουν 431 δισεκατομμύρια τραγούδια, ανακοίνωσε η Nielsen, στην ετήσια έκθεσή της στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης