Τελευταία Νέα
Διεθνή

WSJ: Οι ΗΠΑ εξετάζουν απευθείας στρατιωτική επέμβαση στη Βόρεια Κορέα!

WSJ: Οι ΗΠΑ εξετάζουν απευθείας στρατιωτική επέμβαση στη Βόρεια Κορέα!
Η εφημερίδα αναφέρει ότι στα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης είναι και η κατάργηση του δικτατορικού καθεστώτος του Kim Jong Un
Ο Λευκός Οίκος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να επέμβει στρατιωτικά στη Βόρεια Κορέα λόγω της ολοένα αυξανόμενης πυρηνικής απειλής από την ασιατική χώρα, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η Wall Street Journal.
Μάλιστα, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, η εφημερίδα αναφέρει ότι στα σχέδια της αμερικανικής κυβέρνησης είναι και η κατάργηση του δικτατορικού καθεστώτος του Kim Jong Un, ο οποίος έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές τη διεθνή κοινότητα.
Βέβαια, ήδη ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump είχε φροντίσει να εκφράσει τις έντονες ανησυχίες του για τις κινήσεις της απομονωμένης χώρας, την οποία έχει χαρακτηρίσει ως την «πιο άμεση απειλή».
Η Wall Street Journal τονίζει επίσης ότι ο σύμβουλος του Ρεπουμπλικάνου για θέματα Άμυνας, K.T. McFarland, βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις από την 20η Ιανουαρίου 2017 που ανέλαβε ο κ. Trump τα καθήκοντά του, για το επίμαχο θέμα της Πιονκγιάνγκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης