Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Pen: Τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης προπαγανδίζουν «υστερικά» υπέρ του Macron

Le Pen: Τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης προπαγανδίζουν «υστερικά» υπέρ του Macron
Macron: Το μεταναστευτικό κύμα είναι «ασταμάτητο»
Οι γαλλικές προεδρικές εκλογές, θυμίζουν κατά πολύ τις Αμερικάνικές, με έναν εκφραστή του κατεστημένου να αναμετριέται με μια ενάντιο της παγκοσμιοποίησης.
Σε αυτή τη περίπτωση η «Hillary Clinton» της Γαλλίας είναι ο κος Macron, ένας πρώην τραπεζίτης, ο οποίος πίστευε ότι τα μεγάλα μεταναστευτικά κύματα από τη μέση Ανατολή προς την Ευρώπη είναι αδύνατο να περιοριστούν και ότι θα γίνονται συνεχώς χειρότερα, εξαιτίας των γεωπολιτικών συνθηκών στη περιοχή, αλλά και του φαινόμενου του θερμοκηπίου.
Ο Γάλλος υποψήφιος δήλωσε πρόσφατα: «Μπαίνουμε σε ένα κόσμο μεγάλων μεταναστευτικών καυμάτων, τα οποία θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν».
«Στις επόμενες δεκαετίες, θα έχουμε μετανάστευση λόγω των γεοπολιτικών συνθηκών, στις περιοχές αυτές, αλλά και λόγω τις αστάθειας στην οποία θα βρεθεί ο πλανήτης, λόγω της κλιματικής αλλαγής» συνέχισε.
«Η Γαλλία, δεν θα μπορέσει να το ανακόψει, και η Ευρώπη θα επηρεαστεί δραματικά από αυτό.»
«Βρισκόμαστε σε ένα μεταναστευτικό κύμα, κατά πολύ μεγαλύτερο, από ότι έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι τώρα από τη Συρία» κατέληξε.
Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, αν οι εκλογές γίνονταν σήμερα ο Macron θα προηγείτο με 21 μονάδες τις Le Pen.
«Τα μέσα έχουν διαλέξει τον υποψήφιο τους, και προπαγανδίζουν «υστερικά» υπέρ του» δήλωσε η Marine Le Pen.
«Υποκρίνονται τους ηθικούς, υποστηρίζοντας ότι μιλούν μόνο για τα γεγονότα, αλλά μόλις τους κριτικάρεις βάζουν τις φωνές για την ελευθερία του τύπου» συνέχισε μέσα σε αποθέωση από τους οπαδούς της.
Στις γαλλικές εκλογές, της εβδόμης Μάιου, παρά τη νίκη του Trump και το Brexit, τα οποία κάνουν τη Le Pen να ελπίζει σε μια αναγέννηση του Γαλλικού εθνικισμού, η υποψήφιος του Εθνικού Μετώπου θα έχανε με 20%, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης