Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skynews: Νέα επίθεση Trump στα ΜΜΕ - Η ανεντιμότητά τους είναι εκτός ελέγχου, όπως δήλωσε

Skynews: Νέα επίθεση Trump στα ΜΜΕ -  Η ανεντιμότητά τους είναι εκτός ελέγχου, όπως δήλωσε
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, D. Trump, είπε ότι τις επόμενες μέρες θα εκδώσει νέο διάταγμα για την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ πολιτών από εφτά μουσουλμανικές χώρες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, συνέχισε τις επιθέσεις του στα media κατά τη διάρκεια μίας συγκέντρωσης που πραγματοποίησε στη Φλόριντα, όπως μεταδίδει το BBC.
Σύστησε, μάλιστα, τη γυναίκα του Melania στο κοινό και έκανε λόγο για "τη δημιουργία ενός κράτους ασφάλειας και ευημερίας".
Ο Trump είπε επίσης στους οπαδού τους ότι είναι μέρος ενός κινήματος που αλλάζει τον κόσμο, αναφέροντας με νόημα, "κοιτάξτε το Brexit".
Ανέφερε επίσης ότι δεν ήθελε να απευθυνθεί στον κόσμο "υπό το φίλτρο των ψεύτικων νέων" και επέμεινε ότι τα "ανέντιμα ΜΜΕ είναι μέρος ενός διεφθαρμένου συστήματος".
Στη συνέχεια και υπό τις επευφημίες του πλήθους, σχολίασε ότι "τα ΜΜΕ έχουν τη δική τους ατζέντα και αυτή δεν είναι η δική σας ατζέντα".
Αυτά τα λόγια του ήρθαν μετά τις κατηγορίες του ότι "το επίπεδο της ανεντιμότητας είναι εκτός ελέγχου".
Και για αυτό υποστήριξε ότι "η μάχη για να κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη δεν θα είναι εύκολη με τον τύπο και τα media να μας πολεμούν".
Όταν μίλησε για το εμπόριο, ο Αμερικάνος πρόεδρος ισχυρίστηκε ότι "η ηλιθιότητα των πολιτικών μας δεν θα συνεχιστεί από εδώ και πέρα, θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, όπως θα αρχίσετε σύντομα να βλέπετε".
Χρησιμοποίησε επίσης και κλισέ φράσεις στη 45λεπτη ομιλία του, για παράδειγμα "θα κάνουμε ξανά μεγάλη την Αμερική", ενώ η έκπληξη που επιφύλαξε ήταν όταν ζήτησε από έναν άνδρα να ανέβει δίπλα του στην εξέδρα.
Ο οπαδός του φορούσε μία μπλούζα με τη φωτογραφία του Trump και είπε ότι περίμενε από τις 4:00 τα ξημερώματα για να τον ακούσει να μιλάει.
"Όταν ο πρόεδρος υποσχέθηκε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ότι θα κάνει όλα αυτά τα πράγματα, ήξερα ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή του για εμάς" ανέφερε ο οπαδός του.
Αργότερα, ο Trump επανήλθε στο πόντιουμ αστειευόμενος.
"Ξέρω ότι η ασφάλεια δεν θα είναι ενθουσιασμένη με ό,τι έγινε, αλλά εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους μας γιατί ξέρουμε ποιοι είναι".
Η Hannah Thomas Peter συμφώνησε με το πρώτο σκέλος της δήλωσης του Αμερικάνου προέδρου, λέγοντας ότι "οι υπηρεσίες ασφαλείας έπαθαν καρδιά"...
Αναφορά έγινε και στην κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό με τον Trump να υποστηρίζει ότι τα έργα θα αρχίσουν σύντομα.
Όσον αφορά την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ των πολιτών από το Ιράν, τη Σομαλία, το Ιράκ, τη Λιβύη, το Σουδάν, τη Συρία και την Υεμένη, που ανατράπηκε στο δικαστήριο, ο Trump υποστήριξε ότι θα εκδοθεί νέο διάταγμα.
"Θα κάνουμε κάτι τις επόμενες μέρες, δεν τα παρατάμε ποτέ" ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης