Τελευταία Νέα
Διεθνή

Guardian: Οι αμερικανικές αρχές ερευνούν τους λογαριασμούς Trump στη Deutsche Bank

Guardian: Οι αμερικανικές αρχές ερευνούν τους λογαριασμούς Trump στη Deutsche Bank
Tο Αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τα δάνεια που ενέκρινε η τράπεζα προς τον Trump εάν συνδέονται με τη Ρωσία
Στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών μπαίνουν οι προσωπικοί λογαριασμοί του αμερικανού προέδρου Trump στην Deutsche Bank ώστε να διαπιστωθούν τυχόν ύποπτες συναλλαγές με τη Ρωσία.
Αυτό αποκαλύπτει ο βρετανικός Guardian υπογραμμίζοντας ότι «η γερμανική τράπεζα βρίσκεται υπό έλεγχο μετά τα τεράστια δάνεια που ενέκρινε προς τον Donald Trump και τις επιχειρήσεις του όταν άλλες τράπεζες του είχαν γυρίσει την πλάτη».
Η γερμανική τράπεζα βρίσκεται ήδη υπό έρευνα από το Αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης το οποίο ερευνά τα δάνεια που ενέκρινε προς τον Trump εάν έχουν λάβει εγγυήσεις από τη Μόσχα.
Όπως αναφέρει ο Guardian στην τράπεζα υπάρχουν καταθέσεις όλων των μελών της οικογένειας του αμερικανού προέδρου, όπως η κόρη του Ivanka Trump και ο γαμπρός του Jared Kushner καθώς και η μητέρα του οι οποίοι ελέγχονται ήδη.
παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαπιστωθεί κάποια σύνδεση των λογαριασμών με τη Ρωσία η Deutsche bank βρίσκεται υπό πίεση για να δεχθεί έναν εξωτερικό, ανεξάρτητο ερευνητή ώστε να εξετάσει της εμπορικές σχέσεις της τράπεζας με τον Donald Τrump.
Σύμφωνα με το Bloomberg, ο Trump έχει δάνεια ύψους 300 εκ δολαρίων στην Deutsche Bank, για τα οποία έχουν υποθηκευτεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ουάσιγκτον, διάφορα κτίρια, ένα ξενοδοχείο στο Σικάγο και η πολυτελής του κατοικία στο Μαϊάμι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης