Τελευταία Νέα
Διεθνή

Assad (Πρόεδρος Συρίας): Η ταξιδιωτική απαγόρευση του Trump στοχεύει στους τρομοκράτες, όχι στους πολίτες

Assad (Πρόεδρος Συρίας): Η ταξιδιωτική απαγόρευση του Trump στοχεύει στους τρομοκράτες, όχι στους πολίτες
Ο σύρος πρόεδρος απέφυγε να σχολιάσει εάν η μεταναστευτική πολιτική του αμερικανού ομολόγου του είναι η σωστή
Στο γεγονός ότι οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις που θέλει να επιβάλει ο Donald Trump στοχεύουν στους τρομοκράτες, και όχι στο συριακό λαό, αναφέρθηκε σήμερα (16/2) ο πρόεδρος της χώρας, Bashar Al Assad, τείνοντας να υπερασπίσει τη λογική του εν λόγω διατάγματος.
Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Assad, το διάταγμα "είναι εναντίον των τρομοκρατών που θα διεισδύσουν στη Δύση μαζί με τους υπόλοιπους μετανάστες", προσθέτοντας μάλιστα ότι κάτι τέτοιο έχει ήδη συμβεί στην Ευρώπη, και ειδικότερα στη Γερμανία.
Υπενθυμίζουμε ότι το διάταγμα του Trump αφορά την απαγόρευση ταξιδίων σε πολίτες από επτά μουσουλμανικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Συρίας.
"Θεωρώ ότι στόχος του Trump είναι να αποτρέψει αυτούς τους ανθρώπους από το να φτάσουν στη Δύση", επεσήμανε ο Assad, αναφερόμενος στους τρομοκράτες, ενώ διευκρίνισε ότι το διάταγμα "δε στοχεύει στο συριακό λαό".
Κληθείς να σχολιάσει για το εάν η μεταναστευτική πολιτική του Trump είναι η σωστή, ο Assad απέφυγε να απαντήσει, ενώ πρόσυεσε ότι δεν έχει κατανοήσει ακόμα ποια θα είναι η πολιτική του αμερικανού προέδρου για τη Συρία.
Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής ο Trump έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να συσφίξει τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Ρωσία, η οποία αποτελεί τον στενότερο σύμμαχο του Assad.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης