Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ποια είναι τα πρόσωπα που φέρονται ως οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του Flynn

tags :
Ποια είναι τα πρόσωπα που φέρονται ως οι πιθανότεροι αντικαταστάτες του Flynn
Τρία είναι τα πρόσωπα που φέρονται ως τα επικρατέστερα για να διαδεχθούν τον Flynn
Έχουν ξεκινήσει τα τηλεφωνήματα και οι επαφές του Αμερικανού προέδρου Donald Trump σχετικά με το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Michael Flynn στη νευραλγική θέση του συμβούλου εθνικής ασφαλείας.
Τρία είναι μέχρι στιγμής τα πρόσωπα, που φέρονται ως τα επικρατέστερα να διαδεχθούν τον Flynn μετά την απομάκρυνσή του, λόγω των επαφών που είχε με τον Ρώσο πρέσβη.
Πρώτη περίπτωση είναι αυτή του Keith Kellogg, επικεφαλής προσωπικού του Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας της χώρας και συμβούλου του Trump κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Ήδη ο Kellogg εκτελεί χρέη αντικαταστάτη του Flynn μέχρι ο Αμερικανός πρόεδρος να καταλήξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση.Προηγουμένως υπηρέτησε ως επιχειρησιακός επικεφαλής στη Βαγδάτη για την προσωρινή αρχή του συνασπισμού και αργότερα εργάστηκε ως κατασκευαστής για την Oracle.
Δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του David Petraeous , ο οποίος έγινε διευθυντής της CIA το 2011, αλλά παραιτήθηκε το 2012, αφού κρίθηκε ένοχος για ψευδή κατάθεση σε ομοσπονδιακούς ανακριτές σχετικά με κακή διαχείριση κρατικών πληροφοριών.
Τρίτη περίπτωση και ενδεχομένως ο επικρατέστερος υποψήφιος για να αντικαταστήσει τον Michael Flynn, σύμφωνα τόσο με το Reuters όσο και το WaPo, είναι ένας ανώτερος αξιωματικός του ναυτικού ο οποίος υπηρέτησε υπό τον νυν υπουργό Άμυνας James Mattis:
Ο αντιναύαρχος Robert Harward, ο οποίος ήταν αναπληρωτής διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ. Ο Robert Harward υπηρέτησε μεταξύ άλλων στις ομάδες καταδρομών SEAL και ήταν διοικητής στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης