Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jefferies: Το «γαμήλιο ταξίδι» της Wall Street με τον Trump τελειώνει – Αβάσιμες οι προσδοκίες

Jefferies: Το «γαμήλιο ταξίδι» της Wall Street με τον Trump τελειώνει – Αβάσιμες οι προσδοκίες
«Πρέπει να δούμε κάτι πραγματικό, όχι απλά να προεξοφλούμε μία νεφελώδη δημοσιονομική τόνωση για την οποία καλά καλά δε γνωρίζουμε»
Ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές των αναλυτών για τη μελλοντική «στροφή» των δεικτών της Wall Street, καθώς η πολυπόθητη δημοσιονομική τόνωση από την κυβέρνηση του Donald Trump φαίνεται να αργεί.
«Για τις αγορές, το γαμήλιο ταξίδι με τον Trump τελειώνει.
Πρέπει να δούμε κάτι πραγματικό, όχι απλά να προεξοφλούμε μία νεφελώδη δημοσιονομική τόνωση για την οποία καλά καλά δε γνωρίζουμε», υπογραμμίζει ο Thomas Simons, επικεφαλής οικονομολόγος στην εδρεύουσα στη Νέα Υόρκη Jefferies.
Αν και μετά την εκλογή του Ρεπουμπλικάνου, στις 8 Νοεμβρίου 2016, οι αμερικανικές αγορές κατέγραψαν ένα άνευ προηγουμένου ράλι, οι επενδυτές έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες σκέψεις…
Το κύριο πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση του κ. Trump δίνει εν τέλει μεγαλύτερη βαρύτητα στις βλαβερές πολιτικές προστατευτισμού σε εμπόριο και μετανάστευση, και όχι στις φορολογικές ή στη χαλάρωση του τρέχοντος ρυθμιστικού πλαισίου για τις τράπεζες και τις επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης