Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πρόταση Putin για μια πρώτη συνάντησή του με τον Trump στη Σλοβενία

Πρόταση Putin για μια πρώτη συνάντησή του με τον Trump στη Σλοβενία
Putin: «Αν αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιηθούν ποτέ, δεν έχουμε τίποτα εναντίον της Λιουμπλιάνα»
Να συναντήσει στη Σλοβενία τον νέο Αμερικάνο πρόεδρο, Donald Trump, προσφέρθηκε σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin, επιτρέποντας διπλωματικά στον Trump να απαντήσει στην πρότασή του με τον τρόπο που αυτός επιθυμεί.
Συγκεκριμένα, ο Putin χαρακτήρισε την - πρωτεύουσα της Σλοβενίας - Λιουμπλιάνα ένα «καλό μέρος» κατά τον ίδιο, για συνάντησή του με τον Trump, συμπληρώνοντας ότι η απόφαση για την τοποθεσία μιας συνάντησης των δύο ηγετών δεν ανήκει μόνο στον ίδιο.
Η πρόταση του Putin έρχεται μετά την πρόταση της ίδιας της Σλοβενίας να προσφέρει την πρωτεύουσά της ως τόπο συνάντησης Putin και Trump, παρ' ότι αυτή δεν έχει ακόμα προσδιοριστεί έστω χρονικά.
«Όσον αφορά στη Λιουμπλιάνα, στη Σλοβενία γενικώς, είναι βεβαίως ένα εξαιρετικό μέρος για τη διεξαγωγή ενός διαλόγου αυτού του είδους [με τον Trump]. Αλλά δεν εξαρτάται μόνον από εμάς, εξαρτάται από μια σειρά περιστάσεων», όπως τόνισε ο Putin μετά τη συνάντησή του με τον Σλοβένο πρόεδρο, Borut Pahor στη Μόσχα.
«Αν αυτές οι συναντήσεις πραγματοποιηθούν ποτέ, δεν έχουμε τίποτα εναντίον της Λιουμπλιάνα», προσέθεσε ο Putin.
Υπενθυμίζεται, ότι η σύζυγος του Αμερικάνου προέδρου, Melania Trump, μεγάλωσε στη Σλοβενία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης