Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Deutsche bank μέσω διαφήμισης ζητάει συγγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος

tags :
Η Deutsche bank μέσω διαφήμισης ζητάει συγγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος
Στη διαφήμιση, η Deutsche bank ανέφερε ότι το παρελθόν της.... κόστισε όχι μόνο χρήματα, αλλά και στη φήμη και στην εμπιστοσύνη των πολιτών και επενδυτών
Συγγνώμη από το επενδυτικό κοινό και τους γερμανούς πολίτες ζητάει η Deutsche bank μέσω διαφήμισης....
Η Deutsche Bank με ολοσέλιδες διαφημίσεις στη Γερμανία Frankfurter Allgemeine Zeitung και Sueddeutsche Zeitung, το Σάββατο 4/2/2017, η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας ζήτησε συγγνώμη για τα λάθη του παρελθόντος, για τα παραπτώματα με την χειραγώγηση της αγοράς που κόστισαν τα δισεκατομμύρια.
Στη διαφήμιση, την οποία υπογράφει ο CEO John Cryan για λογαριασμό των ανώτατων διοικητικών στελεχών της τράπεζας, η Deutsche bank ανέφερε ότι το παρελθόν της κόστισε όχι μόνο χρήματα, αλλά και στη φήμη και στην εμπιστοσύνη των πολιτών και επενδυτών.
Η Deutsche Bank πρόσφατα κατέβαλλε 7,2 δις δολάρια μετά από απόφαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για συναλλαγές σε ενυπόθηκους τίτλους RMBS.
Ωστόσο, είχαν υπάρξει και άλλες περιπτώσεις "παραπτωμάτων" όπως η νοθεία του Libor, η αγορά πολύτιμων μετάλλων, καθώς και παραβιάσεις της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες που αφορούν τις συναλλαγές στην Ρωσία.
Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της η Deutsche Bank έχει ανακοινώσει απολύσεις ίσες με το 17% του προσωπικού της μονάδας μετοχών ενώ μειώνει και τους απασχολούμενους σταθερού εισοδήματος κατά 6%.....




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης