Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ως «ευκαιρία προπαγάνδας για τους τζιχαντιστές» χαρακτηρίζουν το διάταγμα Trump οι Δημοκρατικοί

Ως «ευκαιρία προπαγάνδας για τους τζιχαντιστές» χαρακτηρίζουν το διάταγμα Trump οι Δημοκρατικοί
Ο κ. Mattis έχει κληθεί να παρουσιάσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2017 στον Αμερικανό Πρόεδρο ένα σχέδιο εξολόθρευσης του ISIS
Μία ευκαιρία για «προπαγάνδα αδιανόητης εμβέλειας» από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους χαρακτήρισαν πέντε Δημοκρατικοί βουλευτές το εκτελεστικό αντι-μεταναστευτικό διάταγμα του Donald Trump, βάσει του οποίου απαγορεύεται η είσοδος σε μουσουλμάνους επτά χωρών με αμερικανική παρουσία (Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, Σομαλία, Σουδάν, Λιβύη, Υεμένη).
Μέσω e-mail που απευθύνεται στον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, James Mattis, οι Δημοκρατικοί (μεταξύ αυτών και ο «υπ' αριθμόν 2» Dick Durbin) σημείωναν χαρακτηριστικά πως «το διάταγμα αυτό προσφέρει στο Ισλαμικό Κράτος και στους άλλους εχθρούς μια αδιανόητη προπαγάνδα, ενσταλάζει τη δυσπιστία στους τοπικούς συνεργάτες μας και θέτει τον κίνδυνο να περιοριστεί το περιθώριο ελιγμών του υπουργείου (Άμυνας) στην επίθεση (εναντίον του ISIS) και να αυξηθεί ο κίνδυνος για τους στρατιώτες μας επί του πεδίου».
«Επίσης, αυξάνει το κόστος της υποστήριξης προς τις Η.Π.Α. σε κάθε χώρα της Μέσης Ανατολής, της Βόρειας Αφρικής και της Ευρώπης», συμπληρώνουν.
Σημειώνεται ότι ο κ. Mattis έχει κληθεί να παρουσιάσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου 2017 στον Αμερικανό Πρόεδρο ένα σχέδιο εξολόθρευσης του ISIS.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης