Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wells Fargo Investment: Επενδυτικές ευκαιρίες από την πτώση στη Wall Street - Θα ακολουθήσει άνοδος

Wells Fargo Investment: Επενδυτικές ευκαιρίες από την πτώση στη Wall Street - Θα ακολουθήσει άνοδος
Οι δείκτες της Wall έκλεισαν «στο κόκκινο» κατά τη χθεσινή συνεδρίαση
Επενδυτικές ευκαιρίες «βλέπει» στην πρόσφατη «στροφή» της Wall Street η Wells Fargo Investment Institute, καθώς συνεχίζει να πιστεύει στις προοπτικές που αναπτύσσονται από τις επικείμενες οικονομικές πολιτικές της κυβέρνησης του Donald Trump.
Οι δείκτες της Wall έκλεισαν «στο κόκκινο» κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, λόγω της νευρικότητας και της αβεβαιότητας που προκάλεσε η απόφαση του Donald Trump να απαγορεύσει επί 90 ημέρες την είσοδο σε μουσουλμάνους επτά χωρών με αμερικανική παρουσία.
Στον απόηχο της υπογραφής του σχετικού εκτελεστικού διατάγματος την περασμένη Παρασκευή, ολοένα και περισσότεροι αναλυτές μιλούν για αντιστροφή του κλίματος στους τρεις αμερικανικούς δείκτες, οι οποίοι από την 8η Νοεμβρίου 2016 και μετά σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.
Ωστόσο, το ινστιτούτο της Wells Fargo αναμένει το κλίμα αισιοδοξίας και ανόδου στις αγορές να αποκατασταθεί και πάλι, εξαιτίας της οικονομικής ατζέντας του Ρεπουμπλικάνου που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δημοσιονομική τόνωση ύψους 1 δισ. δολαρίων, περικοπή φορολογικών συντελεστών και χαλάρωση του ρυθμιστικού πλαισίου.
«Αυτές οι μικρές αντιστροφές λόγω αβεβαιότητας είναι πιθανό να αποτελούν ευκαιρίες για τους επενδυτές, ειδικά σε τομείς με μόχλευση από την ομαλοποίηση των επιτοκίων και την ανάπτυξη της οικονομίας», αναφέρουν στο σχετικό τους σημείωμα οι αναλυτές της Wells Fargo.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης