Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Επηρεάζει και τους κατόχους πράσινης κάρτας που ζουν νόμιμα στις ΗΠΑ η απόφαση του Trump

Reuters: Επηρεάζει και τους κατόχους πράσινης κάρτας που ζουν νόμιμα στις ΗΠΑ η απόφαση του Trump
Η απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ δεν αφορά μουσουλμάνους από το Αφγανιστάν, τη Μαλαισία, το Πακιστάν, το Ομάν, την Τυνησία και την Τουρκία
Οι νέοι περιορισμοί για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σημαίνουν ότι και οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι, γνωστοί και ως κάτοχοι πράσινης κάρτας, από τη Συρία και τις άλλες έξι μουσουλμανικές χώρες, θα εισέρχονται στις ΗΠΑ, αφού εξετάζεται η περίπτωση καθενός ξεχωριστά, όπως μεταδίδει το Reuters, επικαλούμενο αξιωματούχο της αμερικάνικης κυβέρνησης.
Σε μία ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, οι αξιωματούχοι υπερασπίστηκαν την απόφαση του Trump, που προκάλεσε χάος στα αεροδρόμια της χώρας.
Ερωτώμενοι σχετικά με τις μηνύσεις που έγιναν από τις χώρες που αφορά το μέτρο και όχι μόνο, οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να κάνουν κάποιο συγκεκριμένο σχόλιο, αλλά είπαν ότι οι ξένοι δεν έχουν δικαίωμα να μπαίνουν στις ΗΠΑ και χαρακτήρισαν γελοίο τον ισχυρισμό ότι η κίνηση αυτή είναι μία γενικότερη μουσουλμανική απαγόρευση.
Ένας αξιωματούχος υποστήριξε ότι το Αφγανιστάν, η Μαλαισία, το Πακιστάν, το Ομάν, η Τυνησία και η Τουρκία είναι μουσουλμανικές χώρες, αλλά δεν τις αφορά η απαγόρευση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης