Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τον Jay Clayton διόρισε επόμενο πρόεδρο της πανίσχυρης επιτροπής κεφαλαιαγοράς SEC ο Trump

Τον Jay Clayton διόρισε επόμενο πρόεδρο της πανίσχυρης επιτροπής κεφαλαιαγοράς SEC ο Trump
Ο νέος πρόεδρος της SEC θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις προσεχείς ημέρες δίχως να διαθέτει προηγούμενη πολιτική ή κυβερνητική εμπειρία
Τον Jay Clayton, ένα μεγαλο-στέλεχος και μέτοχο της δικηγορικής εταιρείας Sullivan & Cromwell της Νέας Υόρκης, διόρισε επερχόμενο επικεφαλής της πανίσχυρης επιτροπής κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (Securities & Exchange Commission - SEC) ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 ο εκπρόσωπος Τύπου του Trump για ζητήματα μετάβασης στην ανάληψη της προεδρίας των ΗΠΑ στις 20 Ιανουαρίου 2017.
Ο Clayton - άλλο ένα πανίσχυρο στέλεχος της Wall Street που συμμετέχει στο ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα που δομεί ο Trump - έχει εργαστεί μεταξύ άλλων για την αρχική δημόσια εγγραφή μετοχών της κινεζικής Alibaba το 2014, ενώ στο χαρτοφυλάκιο πελατών του περιλαμβάνεται η μεγάλη επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs.
Ο νέος πρόεδρος της SEC θα αναλάβει τα καθήκοντά του στις προσεχείς ημέρες δίχως να διαθέτει προηγούμενη πολιτική ή κυβερνητική εμπειρία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης