Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hurriyet: Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Erdogan για ελλειπή μέτρα ασφαλείας - Εκτεθειμένη η κυβέρνηση

Hurriyet: Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Erdogan για ελλειπή μέτρα ασφαλείας - Εκτεθειμένη η κυβέρνηση
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις συνεχίζουν να συμβαίνουν επειδή η κυβέρνηση δεν ακολουθεί έναν ρεαλιστικό τρόπο αντιμετώπισης των απειλών
«Δεν πρόκειται να νικήσουν οι τρομοκράτες που μας επιτίθενται και απειλούν να διαταράξουν τον τρόπο ζωής μας», δήλωσε ο επικεφαλής του κόμματος της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης Kemal Kılıçdaroğlu.
Σύμφωνα με τη Hurriyet, ο αρχηγός του CHP, μετά τη νέα τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, με τους τουλάχιστον 39 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, ανέφερε σε όλους τους τόνους ότι η «Τουρκία θα αντιδράσει στις επιθέσεις των τρομοκρατών». Επίσης, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση Erdogan επειδή, όπως υποστηρίζει, δεν εφήρμοσε αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας.
«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις συνεχίζουν να συμβαίνουν επειδή η κυβέρνηση δεν ακολουθεί έναν ρεαλιστικό τρόπο αντιμετώπισης των απειλών.
Οι προειδοποιήσεις υπήρχαν, έπρεπε να ήμασταν καλύτερα προετοιμασμένοι», είπε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης