Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι αρχές της Βραζιλίας ανέκριναν αστυνομικό, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας(;) του Έλληνα πρέσβη

Οι αρχές της Βραζιλίας ανέκριναν αστυνομικό, σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας(;) του Έλληνα πρέσβη
Οι βραζιλιάνικες αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής της Βραζιλιάνας συζύγου του Έλληνα διπλωμάτη στην υπόθεση

Έναν αξιωματικό της αστυνομίας ανέκριναν οι αρχές της Βραζιλίας, κατά τη διάρκεια της νύχτας (τοπική ώρα), σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας, με βάση τις ενδείξεις, του Έλληνα πρέσβη στη χώρα.
Την είδηση μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επισημαίνοντας πως οι βραζιλιάνικες αρχές διερευνούν το ενδεχόμενο εμπλοκής της Βραζιλιάνας συζύγου του Έλληνα διπλωμάτη στην υπόθεση.
Η τύχη του Κυριάκου Αμοιρίδη παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει εξακριβωθεί, αν το απανθρακωμένο πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητο που είχε μισθώσει ο πρέσβης ανήκει στον αγνοούμενο Έλληνα διπλωμάτη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα O Globo, που επικαλείται πηγές από την οικογένεια του αστυνομικού, και τις πληροφορίες που μεταδίδει το Reuters, ο αστυνομικός ανακρίθηκε επί ώρες σχετικά Κυριάκο Αμοιρίδη.
Με βάση την ίδια εφημερίδα, οι βραζιλιάνικες αρχές βρήκαν αίμα σε έναν καναπέ στο σπίτι του Ρίο όπου διέμεναν ο πρεσβευτής και η σύζυγός του και ανέκριναν τη σύζυγο, η οποία ονομάζεται Françoise.
Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ανθρωποκτονιών της αστυνομίας της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο και η εφημερίδα O Globo αναφέρει πως η αστυνομία εργάζεται βασισμένη στην υπόθεση ότι πρόκειται για δολοφονία.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης