Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επένδυση 83 εκατ. ευρώ από τη βρετανική αλυσίδα Co-op για τη δημιουργία 100 καταστημάτων φαγητού

Επένδυση 83 εκατ. ευρώ από τη βρετανική αλυσίδα Co-op για τη δημιουργία 100 καταστημάτων φαγητού
Η απόφαση του Co-op για δημιουργία 100 νέων καταστημάτων το 2017 έρχεται μετά τη δημιουργία 100 καταστημάτων το 2016
Επένδυση 70 εκατ. στερλίνων (83 εκατ. ευρώ) για τη δημιουργία 100 νέων καταστημάτων φαγητού και 1.500 νέων θέσεων εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισε να πραγματοποιήσει η μεγάλη βρετανική αλυσίδα σούπερ μάρκετ Co-op, εστιάζοντας την ανάπτυξή της κυρίως στο Λονδίνο και σε περιοχές της νοτιο-ανατολικής Αγγλίας.
Ως μέρος της στρατηγικής ανάπτυξής της, η αλυσίδα θα προχωρήσει σε εξαγορές, τις οποίες θεωρεί θεμελιώδους σημασίας για την επιτυχία της επέκτασής της.
Πέντε νέα καταστήματα φαγητού Co-op θα λειτουργούν στο Λονδίνο μέχρι τον Μάρτιο του 2017, ενώ νέα καταστήματα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν μεταξύ άλλων στο Σουάνσι και σε διάφορες περιοχές του Στάφορντσαϊρ, του Γιόρκσαϊρ και του Σέφιλντ.
Η απόφαση του Co-op για δημιουργία 100 νέων καταστημάτων φαγητού το 2017 έρχεται μετά τη δημιουργία 100 καταστημάτων το 2016, με τη διοίκηση της εταιρείας να σχεδιάζει εκατοντάδες ακόμα νέα καταστήματα στα επόμενα έτη.
Ο Βρετανός υπουργός Βιομηχανίας, Greg Clark, καλωσόρισε την είδηση των νέων επενδύσεων του Co-op ως «φανταστική κίνηση» - ιδιαίτερα λόγω της απαισιοδοξίας που προκαλεί η προοπτική του Brexit - επισημαίνοντας ότι η βρετανική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δημιουργήσει μία οικονομία που να λειτουργεί εξ ίσου καλά για όλους τους πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης