Τελευταία Νέα
Διεθνή

Για… αγορές, μεξικανικό πέσο και φορολογία «έψαξαν» στο Google οι Αμερικανοί το 2016

Για… αγορές, μεξικανικό πέσο και φορολογία «έψαξαν» στο Google οι Αμερικανοί το 2016
Οι αναλυτές προέβλεπαν μία κατάρρευση της Wall Street σε περίπτωση που κέρδιζε ο Ρεπουμπλικάνος, μεταφέροντας αυτή τη νευρικότητα και στους πολίτες
Την ανησυχία που είχαν αναπτύξει οι επικείμενες (;) πολιτικές του Donald Trump καταγράφουν οι αναζητήσεις των Αμερικανών στο Google.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Google και επικαλείται το Bloomberg, απομονώνοντας τις αναζητήσεις που έχουν σχέση με Οικονομικά, οι πολίτες της χώρας έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα φορολογικά, το μεξικανικό πέσο, τη ασφάλιση και την πορεία της αγοράς.
Οι αναλυτές προέβλεπαν μία κατάρρευση της Wall Street σε περίπτωση που κέρδιζε ο Ρεπουμπλικάνος, μεταφέροντας αυτή τη νευρικότητα και στους πολίτες.
Επίσης, ο νεοεκλεγέντας Πρόεδρος είχε μιλήσει (πριν από την εν μέρει στροφή του) για κατάργηση του προγράμματος ασφάλισης «Obamacare», αλλά κι επιβολή εμπορικών δασμών μετά την αναδιαπραγμάτευση της NAFTA.
Ωστόσο, όλες οι παραπάνω προβλέψεις διαψεύστηκαν πανηγυρικά μετά την 8η Νοεμβρίου, με τους αμερικανικούς δείκτες να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο…
Μοναδικός χαμένος τα κρατικά ομόλογα, τα οποία, κινούμενα αντίθετα από τις μετοχές, αυξάνουν συνεχώς τις αποδόσεις τους.
Οι «αναζητήσεις» των Αμερικανών:

Screen Shot 2016-12-23 at 8.24.51 AM
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης