Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Tο τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ζεύγους Obama από τον Λευκό Οίκο – Τι ανέφεραν

ΗΠΑ: Tο τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμα του ζεύγους Obama από τον Λευκό Οίκο – Τι ανέφεραν
Τι ανέφερε το ζεύγος Obama στο τελευταίο του μήνυμά του από τον Λευκό Οίκο
Τη σημασία των αξιών που ενώνουν τους Αμερικανούς, ανεξαρτήτως θρησκευτικών πεποιθήσεων, υπογράμμισαν στο τελευταίο χριστουγεννιάτικο μήνυμά τους από τον Λευκό Οίκο στους συμπατριώτες τους ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, B. Obama και η σύζυγός του Michelle.
«Η ιδέα είναι πως ο καθένας και η καθεμιά μας πρέπει να προστατεύει τον αδελφό μας, την αδελφή μας, πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους άλλους όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται», ανέφερε η κ. M. Obama.
 «Οι αξίες αυτές», πρόσθεσε ο B. Obama, «συμβάλλουν στην καθοδήγηση όχι μόνο της οικογένειάς μου εντός της χριστιανικής της πίστης, αλλά και τους Αμερικανούς Εβραίους, τους Αμερικανούς μουσουλμάνους, τους άθεους, αλλά και τους Αμερικανούς όλων των προελεύσεων».
Μάλιστα, κάνοντας αναφορά στο τι πέτυχε στις δύο θητείες του στην προεδρία, είπε ότι η χώρα του είναι ισχυρότερη σήμερα από ό,τι ήταν όταν εξελέγη για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2008.
Όπως είπε,«μαζί, ανακάμψαμε από τη χειρότερη ύφεση εδώ και 80 χρόνια, και μειώσαμε την ανεργία στο χαμηλότερο επίπεδο εδώ και εννιά χρόνια», ενώ «καταφέραμε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να απολαύουν πλέον μεγαλύτερο σεβασμό σε όλο τον κόσμο, πήραμε την ηγεσία στη μάχη για την προστασία του πλανήτη τον οποίο θα αφήσουμε στα παιδιά μας, και πολλά άλλα».
Το ζεύγος Obama στο τελευταίο του μήνυμά του από τον Λευκό Οίκο, εμφανίστηκε με χαρούμενη διάθεση, ενώ στο μήνυμα υπήρχαν και αποσπάσματα από το πρώτο μήνυμα του Δημοκρατικού προέδρου, τα Χριστούγεννα του 2009.
Επίσης, απηύθυναν ευχές στους αμερικανούς στρατιωτικούς που είναι ανεπτυγμένοι σε διάφορες περιοχές του κόσμου και στις οικογένειές τους.
Σημειώνεται ότι ο αμερικανός πρόεδρος, B. Obama, θα παραδώσει τη σκυτάλη στον D. Trump στις 20 Ιανουαρίου 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης