Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το θάνατο του Obama ευχήθηκε στενός συνεργάτης του Trump - Ρατσιστικά σχόλια για την πρώτη κυρία

Το θάνατο του Obama ευχήθηκε στενός συνεργάτης του Trump - Ρατσιστικά σχόλια για την πρώτη κυρία
Εκπρόσωπος του Trump τόνισε οτι οι δηλώσεις του Pallantino είναι αξιοκατάκριτες και δεν έχουν θέση στη δημόσια συζήτηση
Μια απάνθρωπη ευχή για τον Barack και τη Michel Obama εξέφρασε ο επιχειρηματίας Carl Pallantino, στενός συνεργάτης του Donald Trump και πρώην υποψήφιους κυβερνήτης της Νέας Υόρκης , όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι ελπίδες του για την επόμενη χρονιά.
Απάντησε, ότι στον απερχόμενο αμερικανό πρόεδρο εύχεται «να κολλήσει την ασθένεια των τρελών αγελάδων αφού αποκαλυφθεί ότι είχε σχέσεις με μια Χέρεφορντ (ράτσα βοοειδών) και να πεθάνει πριν από τη δίκη του».
Σε ερώτηση τι θα ήθελε να εξαφανιστεί το 2017, ο πρώην υποψήφιος κυβερνήτης με το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα απάντησε:
«Η Michelle Obama.
Θα ήθελα να γίνει άνδρας και να την αφήσουν ελεύθερη στη σαβάνα της Ζιμπάμπουε για να ζήσει άνετα σε μια σπηλιά με τον Μάξι τον γορίλα» δήλωσε ο Pallantino στο περιοδικό Artvoice που έθεσε τις ίδιες ερωτήσεις σε διάφορες προσωπικότητες ενόψει του νέου έτους.
Οι απαντήσεις του Pallantino, ο οποίος στις αρχές του μήνα είχε συναντηθεί με τον πρόεδρο Trump, προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.
Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Andrew kouomo, που τον κέρδισε στις εκλογές του 2010, χαρακτήρισε τα σχόλιά του «ρατσιστικά, αποκρουστικά και αξιοκατάκριτα».
«Ο Pallantino έχει μακρύ παρελθόν ρατσιστικών και εμπρηστικών δηλώσεων.
Τα σχόλια του δεν αντικατοπτρίζουν τα αισθήματα ή τις απόψεις κανενός αληθινού Νεοϋορκέζου» πρόσθεσε.
Ο Trump δεν αντέδρασε ο ίδιος, όμως μια εκπρόσωπός του είπε, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ότι οι δηλώσεις του Pallantino είναι «αξιοκατάκριτες και δεν έχουν θέση στη δημόσια συζήτηση».
Μετά τις αντιδράσεις αυτές, ο Pallantino έδωσε στη δημοσιότητα μια ανοιχτή επιστολή στην οποία υποστηρίζει ότι τα σχόλια του δεν είναι ρατσιστικά.
Με την ευκαιρία αυτή επιτέθηκε και πάλι στο προεδρικό ζεύγος χαρακτηρίζοντας τον Obama «άνανδρο φοβιτσιάρη» και λέγοντας ότι η Michelle Obama πρέπει «να πάει κάπου όπου θα είναι ευτυχισμένη».

www.bankinews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης