Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βερολίνο: Η αστυνομία συνέλαβε λάθος ύποπτο για την επίθεση - Διαφεύγει ο δράστης

Βερολίνο: Η αστυνομία συνέλαβε λάθος ύποπτο για την επίθεση - Διαφεύγει ο δράστης
Λάθος ύποπτο συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της Γερμανίας
Ελεύθερος κυκλοφορεί ο δράστης της φονικής επίθεσης με το φορτηγό σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει η Die Welt, η αστυνομία συνέλαβε λάθος ύποπτο. 
Η αστυνομία του Βερολίνου δήλωσε μέσω Twitter εξαιρετικά ανήσυχη επειδή ο συλληφθείς για την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου αρνείται κάθε ανάμειξη.
Η αστυνομία συνιστά στους κατοίκους να είναι σε επαγρύπνηση, ενώ ο επικεφαλής του Σώματος δήλωσε ότι δεν είναι σαφές αν ο συλληφθείς είναι ο οδηγός του φορτηγού που έπεσε πάνω στην κατάμεστη αγορά.
Νωρίτερα, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, Thomas de Maziere, είχε δηλώσει ότι ο ύποπτος ως δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου είναι πακιστανός πρόσφυγας που είχε καταθέσει αίτηση για παροχή ασύλου και αρνείται ότι διέπραξε την επίθεση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, 
«Εφθασε στη Γερμανία τη νύκτα της Πρωτοχρονιάς, στις 31 Δεκεμβρίου 2015, και καταγράφηκε πριν επανεμφανισθεί στο Βερολίνο τον Φεβρουάριο. Αρνείται ότι διέπραξε το έγκλημα.
Η έρευνα συνεχίζεται», δήλωσε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης