Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wells Fargo: Το «ράλι Trump» θα εξασθενίσει, αλλά δε θα υπάρξει πτώση στη Wall Street

Wells Fargo: Το «ράλι Trump» θα εξασθενίσει, αλλά δε θα υπάρξει πτώση στη Wall Street
Ο οικονομολόγος τόνισε ότι και στην περίπτωση που η Hillary Clinton είχε κερδίσει την αναμέτρηση, η Wall θα κατέγραψε πάλι ραγδαία άνοδο
Η αμερικανική αγορά μετοχών, μετά τη ραγδαία άνοδο που κατέγραψε από την επικράτηση του Donald Trump, διαπραγματεύεται πλέον στις τιμές που πρέπει, σύμφωνα με όσα εκτιμά ο αναλυτής της Wells Fargo, Scott Wren.
Ως αποτέλεσμα, το «ράλι Trump» δε θα συνεχιστεί μέσα στο επόμενο έτος καθώς «η Wall Street υα διαπραγματεύεται στις τρέχουσες αξίες τους επόμενους 6 με 12 μήνες», κάτι που όμως δεν προαναγγέλλει και μία πτώση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο οικονομολόγος, ο οποίος είχε προβλέψει την επικράτηση του Brexit όπως και το ράλι στις αμερικανικές αγορές μετά τις εκλογές, τόνισε ότι και στην περίπτωση που η Hillary Clinton είχε κερδίσει την αναμέτρηση, η Wall θα κατέγραψε πάλι ραγδαία άνοδο.
Ο κ. Wren προβλέπει πως ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 θα διαπραγματεύεται ανάμεσα 2.230 και 2.330 μέσα στο 2017, ενώ αναμένει πως η αγορά θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αύξηση του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή, τον πληθωρισμό των μισθών αλλά και τη μεγαλύτερη του αναμενομένου αύξηση των επιτοκίων από τη Federal Reserve.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης