Τελευταία Νέα
Διεθνή

Moscovici: Δεν ανησυχούμε για το ξέσπασμα τραπεζικής κρίσης στην Ιταλία

tags :
Moscovici: Δεν ανησυχούμε για το ξέσπασμα τραπεζικής κρίσης στην Ιταλία
Σε ό,τι αφορά τις ιταλικές τράπεζες, τα προβλήματα δεν έχουν αλλάξει από την περασμένη εβδομάδα, δεν έχουν επιδεινωθεί ή ενταθεί, εξήγησε ο Επίτροπος της Κομισιόν
Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Επίτροπος Οικονομίας της Κομισιόν, Pierre Moscovici, αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας τραπεζικής κρίσης στην Ιταλία.
«Οχι, όχι, δεν φοβόμαστε τραπεζική κρίση" στην Ιταλία μετά τη παραίτηση του πρωθυπουργού Μ. Ρenzi», τόνισε ο Ευρωπαίος Επίτροπος.
«Υπάρχει βέβαια μία πολιτική κρίση στη χώρα, αλλά και ταυτόχρονα μία συνέχεια, υπάρχει ένα κόμμα που έχει την πλειοψηφία στα δύο σώματα του κοινοβουλίου, ένας άνθρωπος, ο Renzi που διατηρεί την εξουσία και διαχειρίζεται τις τρέχουσες υποθέσεις, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα έχει διαβουλεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης», δήλωσε ο Moscovici στο τηλεοπτικό δίκτυο Public Sénat και στο ραδιοφωνικό δίκτυο Sud Radio.
«Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει συνέχεια του Κράτους, των ευθυνών», τόνισε.
Σε ό,τι αφορά τις ιταλικές τράπεζες, τα προβλήματα δεν έχουν αλλάξει από την περασμένη εβδομάδα, δεν έχουν επιδεινωθεί ή ενταθεί, εξήγησε ο Επίτροπος της Κομισιόν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης