Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεικτές τάσεις και ήπιες διακυμάνσεις στη Wall Street - Στο κόκκινο το πετρέλαιο

Μεικτές τάσεις και ήπιες διακυμάνσεις στη Wall Street - Στο κόκκινο το πετρέλαιο
Με το βλέμμα στην αυριανή (8/12) συνεδρίαση της ΕΚΤ οι επενδυτές 
Μεικτά πρόσημα και ήπιες διακυμάνσεις καταγράφονται στην εκκίνηση της σημερινής, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, συνεδρίασης της Wall Street, με τους επενδυτές να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς τις διακυμάνσεις στην πετρελαϊκή αγορά και να αναμένουν την αυριανή συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) συνεδριάζει την Πέμπτη, στη σκιά του ιταλικού δημοψηφίσματος και της παραίτησης Renzi, με τους αναλυτές να αναμένουν επέκταση του προγράμματος αγοράς ομολόγων (APP), πέραν του Μαρτίου του 2017.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, ο Mario Draghi αναμένεται να αναφερθεί και στο ζήτημα της «σπανιότητας» των επιλέξιμων ομολόγων.
Σε καθοδική πορεία εξακολουθούν να βρίσκονται οι τιμές του πετρελαίου, καθώς οι επενδυτές παραμένουν προβληματισμένοι απέναντι στο κατά πόσο οι χώρες του ΟΠΕΚ και η Ρωσία θα υλοποιήσουν πλήρως τη συμφωνία για πάγωμα παραγωγής.
Συγκεκριμένα, περί τις 16:40 μ.μ. το Brent υποχωρεί κατά -1,13%, στα 53,32 δολ. ανά βαρέλι, την ίδια στιγμή που μεγαλύτερες είναι οι απώλειες στο αργό, και συγκεκριμένα στο -1,34% και τα 50,27 δολ. ανά βαρέλι.
Στα της συνεδρίασης, οριακή άνοδο 0,02% καταγράφει ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones, ο οποίος διαμορφώνεται στις 19.254,96 μονάδες.
Ο τεχνολογικός Nasdaq υποχωρεί κατά 0,27%, στις 5.318,55 μονάδες.
Απώλειες 0,11% σημειώνει ο δείκτης-βαρόμετρο S&P 500, ο οποίος βρίσκεται στις 2.209,79 μονάδες.



www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης