Τελευταία Νέα
Διεθνή

Valls (Πρωθυπουργός Γαλλίας): Κινδυνεύουν με σαρωτική ήττα οι Σοσιαλιστές (ΡS) στις προεδρικές εκλογές του 2017

Valls (Πρωθυπουργός Γαλλίας): Κινδυνεύουν με σαρωτική ήττα οι Σοσιαλιστές (ΡS) στις προεδρικές εκλογές του 2017
Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας , M. Valls, αφήνει ενδεχόμενο να διεκδικήσει το χρίσμα των Σοσιαλιστών
Το Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS) κινδυνεύει να υποστεί σαρωτική ήττα στις προεδρικές εκλογές του 2017, προειδοποιεί ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, M. Valls, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει ο ίδιος υποψηφιότητα για το ύπατο αξίωμα της χώρας.
Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός της Γαλλίας , M. Valls, σε μια συνέντευξή του που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Le Journal du Dimanche, τονίζει ότι «πρέπει να σας το υπενθυμίσω - μπορεί να εκμηδενιστούμε το απόγευμα (μετά τη διεξαγωγή) του πρώτου γύρου», ενώ εκτιμά πως «η αριστερά μπορεί να εξολοθρευτεί» στις εκλογές του 2017.
Σε ερώτηση για το  εάν θα είναι αντίπαλος του προέδρου F. Hollande στην εσωκομματική διαδικασία των σοσιαλιστών για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του PS, απαντά «θα πάρω την απόφασή μου βάσει αυτού που θα μου υπαγορεύσει η συνείδησή μου», προσθέτοντας πως «ό,τι κι αν γίνει, αυτό που θα επηρεάσει την απόφασή μου είναι το συμφέρον της χώρας».
Πάντως, γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν μέχρι πρότινος ότι ο πρωθυπουργός της Γαλλίας, M. Valls θα εξέταζε το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία στην περίπτωση που ο Hollande αποσυρόταν από την κούρσα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης