Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εξαγορά της βρετανικής ταξειδιωτικής εταιρείας Skyskanner από την κινεζική Ctrip έναντι 1,6 δισ. ευρώ

Εξαγορά της βρετανικής ταξειδιωτικής εταιρείας Skyskanner από την κινεζική Ctrip έναντι 1,6 δισ. ευρώ
Η Skyskanner έχει έδρα στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και οι διαδικτυακές ταξειδιωτικές του υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 30 γλώσσες και περίπου 60 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως
Την εξαγορά της βρετανικής διαδικτυακής εταιρείας αναζήτησης ταξειδίων - πτήσεων, δωματίων ξενοδοχείων και αυτοκινήτων ενοικίασης - Skyskanner έναντι 1,4 δισ. στερλίνων (περίπου 1,62 δισ. ευρώ), ανακοίνωσε η μεγαλύτερη κινεζική εταιρεία διαδικτυακών ταξειδιωτικών υπηρεσιών Ctrip.
Η Skyskanner έχει - και θα συνεχίσει να έχει - έδρα στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και οι διαδικτυακές ταξειδιωτικές του υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε περισσότερες από 30 γλώσσες και περίπου 60 εκατ. ενεργούς χρήστες μηνιαίως.
Η εταιρεία, που προσφέρει διαδικτυακή σύγκριση τιμών και ταξειδίων μεταξύ πληθώρας ταξειδιωτικών ιστότοπων, θα συνεχίσει να λειτουργεί με την ίδια ομάδα διοίκησης, ανεξάρτητα από την Ctrip.
Η κινεζική εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα είναι από τις περισσότερο γνωστές επιχειρήσεις ταξειδίων.
Σύμφωνα με τον συνιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο της Ctrip, James Jianzhang Liang, η εξαγορά της Skyskanner «θα συμπληρώσει την τοποθετήσή μας στην παγκόσμια αγορά και η Ctrip θα μοχλεύσει την εμπειρία, την τεχνολογία και τις δυνατότητες κρατήσεων που διαθέτουμε, στις αντίστοιχες της Skyskanner».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης