Τελευταία Νέα
Διεθνή

Την τοποθέτηση του Mitt Romney στη θέση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ φέρεται να εξετάζει ο Trump

Την τοποθέτηση του Mitt Romney στη θέση του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ φέρεται να εξετάζει ο Trump
Μόλις τον Μάρτιο του 2016, ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης αποκάλεσε τον Trump «ψεύτικο» και «απατεώνα», σε αναφορά του στο πρόσωπο του τότε ανθυποψηφίου του
Την τοποθέτηση του πρώην διεκδικητή του χρίσματος του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ, Mitt Romney, στη θέση του υπουργού Εξωτερικών της κυβέρνησής του, φέρεται να εξετάζει ο απροσδόκητος νικητής των αμερικανικών προεδρικών εκλογών, Donald Trump.
Όπως γράφει σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 το αμερικανικό δίκτυο NBC, για το Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί συνάντηση Trump-Romney, με αντικείμενο συζήτησης τη θέση υπουργού Εξωτερικών στην προεδρία Trump.
Μόλις τον Μάρτιο του 2016, ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης αποκάλεσε τον Trump «ψεύτικο» και «απατεώνα», σε αναφορά του στο πρόσωπο του τότε ανθυποψηφίου του.
Στο ίδιο δημιουργικό, συντροφικό κλίμα ενδο-Ρεπουμπλικανικής αντιπαράθεσης, ο Trump είχε αποκαλέσει τον Romney έναν «χαμένο» (loser), λέγοντας μάλιστα ότι «πνίγηκε σαν σκύλος» (choked like a dog) κατά τη διάρκεια της προεδρικής του εκστρατείας ενάντια στον νυν Αμερικανό πρόεδρο, Barack Obama, το 2012.
Πάντως, ο Romney δεν είναι ο μοναδικός τον οποίο τα ΜΜΕ των ΗΠΑ εμφανίζουν ως υποψήφιο για τη θέση του Αμερικανού ΥΠΕΞ επί προεδρίας Trump, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχουν αναφερθεί και τα ονόματα μεταξύ άλλων του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Rudy Giuliani και του κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνας, Bob Corker.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης