Τελευταία Νέα
Διεθνή

New York Times: Ο Obama συνεχάρη τον Τσίπρα για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε

New York Times: Ο Obama συνεχάρη τον Τσίπρα για τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε
Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ο κ.Obama εξέφρασε την άποψη πως «υπάρχει ένα παράθυρο μέσα στις επόμενες εβδομάδες» για την επίλυση του ζητήματος 
Ο Barack Obama συνεχάρη σήμερα 15 Νοεμβρίου τον Έλληνα πρωθυπουργό για τις πολιτικές και διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις που εφάρμοσε, αναφέρουν σε σχετικό τους δημοσίευμα οι New York Times.
Η εφημερίδα επισημαίνει ωστόσο πως οι εν λόγω μεταρρυθμίσεις πλήγωσαν καίρια τη δημοτικότητα του Αλέξη Τσίπρα στην Ελλάδα.
Επίσης, στο άρθρο επισημαίνεται πως ο Αμερικανός Πρόεδρος προανήγγειλε στη σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου πως θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους εταίρους να βοηθήσουν στην ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.
Σε ό,τι αφορά το Κυπριακό, ο κ.Obama εξέφρασε την άποψη πως «υπάρχει ένα παράθυρο μέσα στις επόμενες εβδομάδες» για την επίλυση του ζητήματος που ταλανίζει εδώ και 42 χρόνια την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία.
Το άρθρο στη συνέχεια επικεντρώνεται στις αναφορές του Αμερικανού Προέδρου σχετικά με την άνοδο του λαϊκισμού, με αφορμή τη νίκη του Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης