Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Απελάσεις 3 εκατ. παράτυπων μεταναστών - Ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό

Trump: Απελάσεις 3 εκατ. παράτυπων μεταναστών - Ανέγερση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό
Τι ανέφερε ο D. Trump για το μεταναστευτικό ζήτημα και την αντιμετώπισή του
Την απέλαση έως και 3 εκατομμυρίων παράτυπων μεταναστών υποσχέθηκε ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, D. Trump, ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε ότι θα προχωρήσει σίγουρα στην ανέγερση ενός "τείχους" στα σύνορα με το Μεξικό για τον περιορισμό των παράτυπων μεταναστευτικών ροών.
O D. Trump μιλώντας την Παρασκευή (11/11) στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, αποσπάσματα της οποίας, ωστόσο, δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, κάνοντας αναφορά στους μετανάστες τόνισε χαρακτηριστικά «αυτό θα κάνουμε, θα πάρουμε εκείνους που είναι εγκληματίες και που είναι καταχωρημένοι στα ποινικά μητρώα, τα μέλη των συμμοριών, τους διακινητές ναρκωτικών ουσιών, αναμφίβολα πρόκειται για έναν αριθμό 2 εκατομμυρίων, ενδεχομένως 3 εκατομμυρίων (ανθρώπων), θα τους διώξουμε από την χώρα ή θα τους βάλουμε στην φυλακή.
Όμως (κυρίως) θα τους διώξουμε από την χώρα μας, βρίσκονται εδώ παράνομα».
Ακόμη, επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει στην ανέγερση ενός "τείχους" στα σύνορα με το Μεξικό με στόχο να περιορίσει παράτυπες μεταναστευτικές ροές και μάλιστα, σε ορισμένες περιοχές ενδεχομένως θα υπάρξουν "φράκτες", όμως, όπως είπε "ένα τείχος είναι πιο ενδεδειγμένο".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης