Τελευταία Νέα
Διεθνή

Clinton: Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικάνων – Να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια

Clinton: Θα είμαι πρόεδρος όλων των Αμερικάνων – Να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια
Πολιτεία – κλειδί χαρακτήρισε τη βόρεια Καρολίνα η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα
Την θέση ότι θα είναι πρόεδρος όλων των Αμερικάνων διατύπωσε η υποψήφια των Δημοκρατικών για το προεδρικό αξίωμα, Hillary Clinton, η οποία ζήτησε να σταματήσει η διαίρεση και η διχόνοια στις ΗΠΑ.
Σε ομιλία της στη Βόρεια Καρολίνα η Clinton αναφέρθηκε στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής για την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη κοινωνικής υποστήριξης, για να μεγαλώσουν τα παιδιά τους
Όπως μεταδίδει το BBC, η Clinton κάλεσε τους υποστηρικτές της να ψηφίσουν μαζικά, επειδή κανένας δεν πρέπει ν' αναρωτηθεί μετά τις εκλογές αν θα μπορούσε να είχε κάνει περισσότερα.
Η υποψήφια των Δημοκρατικών χαρακτήρισε πολιτεία – κλειδί τη Βόρεια Καρολίνα για την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος ενώ τόνισε τη συμβολή του προέδρου Obama στην προεκλογική εκστρατεία, αλλά και τη σημασία που αποδίδει ο ίδιος στις σημερινές προεδρικές εκλογές που διεξάγονται στις ΗΠΑ.
Η Clinton μίλησε για τις καλύτερες ημέρες που έρχονται, προσκαλώντας όλους να συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία, κάνοντας αναφορά και στις αμερικανικές παραδοσιακές αξίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης