Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kerry: Περίπλοκη μία συμφωνία με τη Μόσχα για τη Συρία, υπάρχουν ωστόσο ελπίδες

Kerry: Περίπλοκη μία συμφωνία με τη Μόσχα για τη Συρία, υπάρχουν ωστόσο ελπίδες
«Η Ρωσία περιόρισε την δυσπιστία και σκεπτικισμό μας, παρέχοντας επτά συνεχείς ημέρες μειωμένων επιχειρήσεων στην περιοχή»
Στην δυσκολία επίτευξης μίας συμφωνίας για κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ουάσινγκτον και Μόσχας αναφέρθηκε ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, John Kerry.
«Η συμφωνία αυτή εξαρτάται από πολλά πράγματα.
Είναι πολύ περίπλοκη.
Αυτό που το καθιστά διαφορετικό, και ο λόγος που έχω την ελπίδα, είναι ότι επιβάλλει μια σειρά από δράσεις και ευθύνες καθώς και τρόπους που θα τους ενθαρρύνει να συμμορφώνονται.
Για παράδειγμα, η Ρωσία περιόρισε την δυσπιστία και σκεπτικισμό μας, παρέχοντας επτά συνεχείς ημέρες μειωμένων επιχειρήσεων στην περιοχή.
Αυτό θα ήταν μια οικοδόμηση εμπιστοσύνης», δήλωσε σε συνέντευξή του στο Foreing Affairs ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.
Μετά από πέντε περιόδους στην Γερουσία των ΗΠΑ, εκ των οποίων τα 4 χρόνια επικεφαλής της επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων, και μετά από μια αποτυχημένη υποψηφιότητα για Πρόεδρος, ο κ.Kerry έγινε γραμματέας του νυν πλανητάρχη Barack Obama τον Φεβρουάριο του 2013.
Από τότε, ο κ.Kerry είναι σε σχεδόν συνεχή κίνηση και έχει στο ενεργητικό του τα περισσότερα μίλια από οποιοδήποτε από τους προκατόχους του (1.281.744 κατά την τελευταία καταμέτρηση).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης