Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Suisse: Ανώτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη το γ΄ τρίμηνο 2016 – Στα 41 εκατ. ελβετικά φράγκα

tags :
Credit Suisse: Ανώτερα των εκτιμήσεων τα κέρδη το γ΄ τρίμηνο 2016 – Στα 41 εκατ. ελβετικά φράγκα
Τα έσοδα της τράπεζας μειώθηκαν κατά -10%, στα 5,4 δισ. ελβετικά φράγκα
Ισχυρή πτώση καταγράφηκε στα καθαρά κέρδη της Credit Suisse, όπως ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (3/11) η ελβετική τράπεζα, με τα αποτελέσματα ωστόσο να κρίνονται πολύ καλύτερα σε σύγκριση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Συγκεκριμένα, η κερδοφορία της τράπεζας διαμορφώθηκε στα 41 εκατ. ελβετικά φράγκα, έναντι 779 εκατ. ελβετικών φράγκων το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, την ίδια στιγμή που οι αναλυτές ανέμεναν ζημιές ύψους 174 εκατ. ελβετικών φράγκων.
Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Credit Suisse ξεκίνησε μία διαδικασία ευρείας αναμόρφωσης, σε μία περίοδο που οι αγορές ξεκίνησαν να βρίσκονται σε αρνητικό έδαφος και οι πελάτες έγιναν πιο συγκρατημένοι αναφορικά με τις επενδύσεις τους, γεγονότα που επηρέασαν τα αποτελέσματά της.
Παράλληλα, τα έσοδα της τράπεζας μειώθηκαν κατά -10%, στα 5,4 δισ. ελβετικά φράγκα, έναντι των εκτιμήσεων των αναλυτών στα 5,1 δισ. φράγκα, ενώ ο βασικός δείκτης κεφαλαιακής επάρκειας της τράπεζας διαμορφώθηκε στο 12%, έναντι 10,2% την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης